Soul Warrior Energy
Kvant-Astrologi, Energikalender och Stjärnfrön

MINA TJÄNSTER

Ivar Kristoffersson är pensionerad gymnasielärare i Matematik och Fysik. Genom KvantAstrologi förenar han Evolutionär Astrologi med KvantFysik. En specialitet är Stjärnfrörapporterna.  Ett Stjärnfrö är en själ som levt liv också på planeter kring andra stjärnor, exempelvis Sirius, Orion, Lyran, Cassiopeja, Plejaderna, Arkturus  med flera. 


Pensionärer, studerande, långtidssjukskrivna och arbetslösa eller liknande får 10% rabatt på alla priser!!

Stjärnfrörapport 

  1. Besked om du är ett Stjärnfrö eller ej. Pris 50kr -Går att beställa och betala.
  2. Stjärnfrörapport. Ordinarie Pris 777kr.  Väntelista.
  3. Anmäl dig till väntelistan (utan förpliktelse)  via kontaktformuläret eller mail så kontaktar jag dig när det är dags för din rapport och att betala via swish till Soul Warrior Energy 1235194071 eller bankgiro 5719-4573.

Övriga horoskop 

Jag har idag, 29/8 2022, bestämt att sluta ge personliga horoskop och rekommenderar dig som är intresserad att kontakta shivaniastrology.com  Hon är en god vän till mig, kompetent astrolog och erfaren personlig rådgivare. Shivaniastrology erbjuder inte bara personliga horoskop utan även partner(synastri) horoskop och horoskop till föräldrar eller barn. 

Födelsetid

För alla mina tjänster behöver du ha en exakt födelsetid. Du kan beställa denna via ditt landsting och deras landsarkiv. Är du född i region Stockholm finns det till och med en webbtjänst där du kan beställa din födelsetid! 

https://www.regionarkivet.sll.se/bestall-ur-arkivet/fodelsedata/bestallning-fodelsedata.html

Ny ENERGIKALENDER

Inför 2023 ger Ivar ut en ny ENERGIKALENDER tillsammans med Lillemor Groth (Konsten att tina en frusen själ) och Yvonne Frank Månsson (förlagshuset Siljans Måsar).

Lisa Aurelius ger samtidigt ut en egen ASTROKALENDER 2023 och Mette/Josefin ger ut MIRAKELKALENDERN.

Kontakt

Kontakta mig gärna för mer information eller beställning!