Soul Warrior Energy
Kvant-Astrologi, bok/kalender Inre Succé och Stjärnfrön

MINA TJÄNSTER

Ivar Kristoffersson är pensionerad gymnasielärare i Matematik och Fysik. Genom KvantAstrologi förenar jag Evolutionär Astrologi med KvantFysik. En specialitet är Stjärnfrörapporterna.  Ett Stjärnfrö är en själ som levt liv också på planeter kring andra stjärnor, exempelvis Sirius, Orion, Lyran, Cassiopeja, Plejaderna, Arkturus  med flera. 


Jag har startat min nya patreonsida med flera budskap i veckan och fördjupande videos om astrologi, stjärnorna, medvetandet, vår historia med mera. Exempelvis finns nio stjärnfröraser presenterade på djupet. Patreon är en webbsida där du betalar ca 55kr+moms per månad för att få del av mitt material. Du betalar med kort (godkänn utlandsbetalning) eller PayPal (rekommenderas.)  Varmt Välkommen till min Patreon!  

Länk till min Patreon: Klicka här!

 Jag kommer att försöka fortsätta publicera mina videos, om ny- och fullmåne och perioderna däremellan, som nu utan kostnad på Youtube, hemsida och Facebook! 

Lär dig mer om dig själv och den "verklighet" du lever i via min patreonsida! Genom att bli sponsor kan du hjälpa mig att finansiera en slutlig lösning så att jag kan beta av kön (1år) till stjärnfrörapporterna. Du kan också bidra till att jag kan fortsätta att vara verksam i den här dimensionen via Youtube, hemsida och Facebook. TACK!

Länk till min nya patreonsida!

Stjärnfrörapport 

  1. Besked om du är ett Stjärnfrö eller ej och din Galaktiska Signatur. Pris 100kr -Går att beställa och betala via swish till Soul Warrior Energy 1235194071 eller bankgiro 5719-4573.
  2. Stjärnfrörapport. Ordinarie Pris 777kr.  Går att beställa och betala via swish till Soul Warrior Energy 1235194071 eller bankgiro 5719-4573. Den nya stjärnfrörapporten  visar alla dina ursprung som syns med min metod. För varje ras du har med dig liv från får du en beskrivning med mina ord. Det finns också en utökad skriven allmän information i början av rapporten.

Övriga horoskop 

Du kan beställa personlig vägledning via horoskop. Pris 1400kr. För de med nedsatt inkomst är det 10% rabatt, 1260kr. Betala via swish till Soul Warrior Energy 1235194071 eller bankgiro 5719-4573. Hör av dig till mig via kontaktformuläret på denna webbsida eller via mail till ivar@soulwarrior.se

Födelsetid

För alla mina tjänster behöver du ha en exakt födelsetid. Du kan beställa denna via ditt landsting och deras landsarkiv. Är du född i region Stockholm finns det till och med en webbtjänst där du kan beställa din födelsetid! 

https://www.regionarkivet.sll.se/bestall-ur-arkivet/fodelsedata/bestallning-fodelsedata.html

Ny ENERGIKALENDER

Inför 2025 ger Ivar ut en ny Bok/Kalender INRE SUCCÈE 2025  tillsammans med influenser Emelie Walles och Yvonne Frank Månsson (förlagshuset Siljans Måsar). 

Kontakt

Kontakta mig gärna för mer information eller beställning!