Soul Warrior Energy
Kvant-Astrologi, Energikalender och Stjärnfrön

MINA TJÄNSTER

Ivar Kristoffersson är pensionerad gymnasielärare i Matematik och Fysik. Genom KvantAstrologi förenar han Evolutionär Astrologi med KvantFysik. En specialitet är Stjärnfrörapporterna.  Ett Stjärnfrö är en själ som levt liv också på planeter kring andra stjärnor, exempelvis Sirius, Orion, Lyran, Cassiopeja, Plejaderna, Arkturus  med flera. 


Jag har nu startat min nya patreonsida med flera budskap i veckan och fördjupande videos om astrologi, stjärnorna, medvetandet, vår historia med mera. Det finns nu 3/3 fyra videos, "Vad är ett stjärnfrö?", "Plejaderna" (29min), "min Plutodikt" och "Pluto och Sedna" (33min). Jag kommer varje månad att djupgående presentera en stjärnfröras och för Mars kommer det att bli Arkturus. Patreon är en webbsida där du betalar ca 55kr+moms per månad för att få del av mitt material. Du betalar med kort (godkänn utlandsbetalning) eller PayPal (rekommenderas.) Varmt Välkommen!  

Länk till min Patreon: Klicka här!

 Jag kommer att försöka fortsätta publicera mina videos, om ny- och fullmåne och perioderna däremellan, som nu utan kostnad på Youtube, hemsida och Facebook! 

Lär dig mer om dig själv och den "verklighet" du lever i via min patreonsida! Genom att bli sponsor kan du hjälpa mig att finansiera en slutlig lösning så att jag kan beta av kön (1år) till stjärnfrörapporterna. Du kan också bidra till att jag kan fortsätta att vara verksam i den här dimensionen via Youtube, hemsida och Facebook. TACK!

Länk till min nya patreonsida!

Stjärnfrörapport 

  1. Besked om du är ett Stjärnfrö eller ej. Pris 50kr -Går att beställa och betala.
  2. Stjärnfrörapport. Ordinarie Pris 777kr.  Väntelista.
  3. Anmäl dig till väntelistan (utan förpliktelse)  via kontaktformuläret eller mail så kontaktar jag dig när det är dags för din rapport och att betala via swish till Soul Warrior Energy 1235194071 eller bankgiro 5719-4573. Den nya stjärnfrörapporten  visar alla dina ursprung som syns med min metod. För varje ras du har med dig liv från får du en beskrivning med mina ord. Det finns också en utökad skriven allmän information i början av rapporten.

Övriga horoskop 

Jag har idag, 29/8 2022, bestämt att sluta ge personliga horoskop och rekommenderar dig som är intresserad att kontakta shivaniastrology.com  Hon är en god vän till mig, kompetent astrolog och erfaren personlig rådgivare. Shivaniastrology erbjuder inte bara personliga horoskop utan även partner(synastri) horoskop och horoskop till föräldrar eller barn. 

Födelsetid

För alla mina tjänster behöver du ha en exakt födelsetid. Du kan beställa denna via ditt landsting och deras landsarkiv. Är du född i region Stockholm finns det till och med en webbtjänst där du kan beställa din födelsetid! 

https://www.regionarkivet.sll.se/bestall-ur-arkivet/fodelsedata/bestallning-fodelsedata.html

Ny ENERGIKALENDER

Inför 2024 ger Ivar ut en ny ENERGIKALENDER tillsammans med Lillemor Groth (Konsten att tina en frusen själ) och Yvonne Frank Månsson (förlagshuset Siljans Måsar). 

Lisa Aurelius ger samtidigt ut en egen ASTROKALENDER 2024 och Mette/Josefin ger ut MIRAKELKALENDERN.

Kontakt

Kontakta mig gärna för mer information eller beställning!