Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

VÄLKOMMEN TILL SOUL WARRIOR ENERGY!!

Ivars  astrologirapporter

Lisas Blogg

   Nyhet! Mirakelkalender!
SEPTEMBER 2020

Jungfruns säsong är här! Efter augustis påfyllning av eldig lejonenergi är det dags att ta tag i det jordnära, praktiska. Dagliga rutiner, kropp och hälsa står i fokus. Även arbetsprojekt och liknande. Solen är i Jungfruns tecken 22/8-22/9.

Redan den 2/9 bjuds vi på månadens Fullmåne i Fiskarna – det sista tecknet i zodiaken. Denna fullmåne avslutar en fas i vårt liv (kan mycket väl vara på det inre planet) så att vi blir redo att öppna en port till något nytt. 

Den 9/9 går Mars retrograd (till synes bakåtrörelse) i Vädurens tecken! Detta har inte skett sedan år 1988. Retrogradperioden varar i drygt 2 månader, innan Mars fortsätter framåt igen. Vad detta innebär i praktiken är att vi får ha krigarplaneten Mars i sitt ”hem” Väduren i hela 6 månader – i stället 6-7 veckor, som annars är det ”normala”! Mars i Väduren är zodiakens starkaste drivkraft/energi – så räkna med att det kommer att bli märkbart! Förra gången Mars hade en förlängd period i Väduren banade det väg för Berlinmurens fall…! Retrograden (9/9-12/11) kan dock upplevas frustrerande, då energin till stor del riktas inåt istället för utåt… Använd energin konstruktivt!

Nymånen i Jungfrun infaller den 17/9 och skjuter upp Porten till det nya ännu en bit. Vi börjar skönja vad som är på väg att ta form.

Som kronan på verket har vi denna månad Höstdagjämning den 22:e! Höstdagjämningen är alltid en Portal och frekvenshöjning, men i år lär det bli starkare än någonsin eftersom vi befinner oss i år 2020 där allt kulminerar! 

Vi förbereds nu för det verkligt stora energiskiftet vid Vintersolståndet 2020, då Jupiter och Saturnus möts på 0 grader Vattumannen!! Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder är i antågande!

Vid Fullmånen och Nymånen har vi som vanligt distansmeditation kl. 21.00 (se info på www.omma.se) Då visualiserar vi tillsammans Det Nya Paradiset och tar emot ljuskoder och healing från ljusenergin som vi alla är en del av.