Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden

VÄLKOMMEN TILL SOUL WARRIOR ENERGY

Ivars  Astrologirapporter

Lisas Blogg

  ASTRO 2022 Bok/Kalender 
Följ/Gilla Själens Krigare på facebook! Inspirerande texter (av Lisa) vid Nymåne, Fullmåne m.m. Klicka här! 

NOVEMBER 2021 – Stora, snabba förändringar!

Eklipssäsongen är här! Den inleds vid Nymånen i Skorpionen 4/11 och pågår fram till Fullmånen i Tvillingarna 19/12. Själva eklipserna är en Månförmörkelse 19/11 och en Solförmörkelse 4/12, men eklipsperioden räknas från föregående Nymåne till efterföljande Fullmåne.

Eklipsperioder sker två gånger om året och då intensifieras allt, Ljuset skruvas upp och Uppstigningsprocessen accelererar. Detta är, som bekant, inte alltid särskilt behagligt – eftersom det uppskruvade Ljuset effektivt för upp allt Mörker till ytan … Att eklipsperioden i år sammanfaller med Skorpionsäsongen gör knappast det hela mindre intensivt!!

Skorpionen är zodiakens mest intensiva tecken, som borrar sig ner i det fördolda för att se Sanningen i vitögat. Inga monster tillåts slumra ostört under sängen och inga skelett får stå kvar i garderoberna – allt ska fram i dagsljuset och vädras!

Med dessa intensiva energier kan vi räkna med mycket dramatik i den yttre världen denna månad. Försök att inte dras med i detta, utan håll ett stadigt fokus på din inre värld och ditt Hjärtas glädje och expansion. Skorpionen vill gå på djupet och finna den djupare Kärleken, Förståelsen, Acceptansen och Friden i dig, bortom allt Kaos! 

Skorpionen vill alltid föra dig i riktning mot vad din Själ längtar efter. Det är ett relationstecken som söker djup intimitet och utbyte med andra själar på den djupaste, sannaste nivån. Hjärta till Hjärta, utan några ”försköningar” eller masker. Den nakna Sanningen leder in till Livets kärna, det vet Skorpionen. (Mer om detta i blogginlägget ”Skorpionens säsong är här” i ”Lisas blogg” på www.soulwarrior.se)

Eklipser kan bjuda på mycket snabba skiften – istället för en gradvis utveckling kan vi nu ta omedelbara kvantsprång till nya tidslinjer! Om vi är modiga och redo att ta språnget. Eklipsperioder har med andra ord en fantastisk potential för andlig utveckling! 

Vid månadsskiftet befinner sig redan både Solen och Mars i Skorpionen och Merkurius går in i tecknet den 5/11 – lagom till eklipssäsongens start! Mars i Skorpionen är en enormt kraftfull energi – Mars är delstyrare av Skorpionen och Marskraften är därför i sitt esse här. Inget kan stoppa Mars i Skorpionen – energin påminner om Mars i Väduren, fast med knivseggen riktad inåt, mot de själsliga djupen. Det är också en starkt passionerad energi, en eldig älskare med djup åtrå.

Medvetandets planet Merkurius är mycket aktiv denna månad. Merkurius har nyligen genomfört en oerhört viktig retrogradperiod i Vågens tecken, med temat att läka vårt sätt att fungera i relationer. Den 1/11 bildar Merkurius en vacker trigon till lyckoplaneten Jupiter som ger fin vind i seglen för den kommande månaden. Merkurius fortsätter under hela november att bilda aspekt efter aspekt, med såväl de personliga som de yttre planeterna. Detta vittnar om att en stor Medvetandeutveckling är på gång! (Jag återkommer fortlöpande med korta inlägg om Merkurius förehavanden under månadens gång. Håll utkik i gruppen ”ASTRO 2022”.)

Nymånen i Skorpionen 4/11 är enormt kraftfull – det är en Supermåne (närmare Jorden) med Genombrottsplaneten Uranus exakt mittemot Nymånen! Att detta är uppstarten av eklipssäsongen, kan göra att man bävar inför vad som komma skall … Om man inte hade varit en modig krigare som välkomnar förändringar, vill säga – men det är vi ju!?  (Ett långt inlägg om denna Nymåne finner du i min blogg på www.soulwarrior.se)

Kärlekens planet Venus går den 5/11 in i Stenbockens tecken, där hon förbereder sig för sin retrogradperiod som startar i december – där hon kommer att möta transformatören Pluto TVÅ gånger och vända ut och in på innehållet i våra Hjärtan. Men det blir ett kapitel för nästa månad …

Den 11/11 är det 11:11-portal – här har vi möjlighet att anamma mer av Mästarenergin som skapare av vår egen verklighet! Denna dag är Mars i kvadratur till skapandets planet Saturnus – stanna upp och se vart det är som din Själ vill föra dig!

Den 19/11 har vi kommit fram till den första eklipsen – Månförmörkelsen vid Fullmånen på 27° Oxen, nära Plejaderna med Solen mittemot på 27° Skorpionen, där den transformerande kraften är mycket stark. Detta ger en försmak på det kommande året 2022 – då alla eklipser kommer att ske i Skorpionen–Oxen.

Om du är nyfiken på energierna för 2022, finns boken ASTRO 2022 nu ute i handeln. Det är en kombinerad astrologibok och årskalender.

Som vanligt är det meditation med Ombergs Ljusarbetare vid Nymåne och Fullmåne. Se www.omma.se eller Ombergs Ljusarbetare på facebook.