Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

VÄLKOMMEN TILL SOUL WARRIOR ENERGY!!

Ivars  astrologirapporter

Lisas Blogg

   Nyhet! Mirakelkalender!
DECEMBER 2020

Vi befinner oss i Slutspurten av 2020! Allt är oerhört intensivt nu när vi pressas fram i födelsekanalen inför Födelsen av Vattumannens Gyllene Tidsålder vid Vintersolståndet 21/12 2020!

Vinterns eklipsperiod pågår för fullt – den 30/11 hade vi en Månförmörkelse vid Fullmånen i Tvillingarnas tecken och den 14/12 stundar en Solförmörkelse vid Nymånen i Skytten! Gamla mönster och blockeringar förs upp till ytan, för att ge oss möjlighet att förlösa dem inom oss. Allt banar väg för det Stora Skiftet vid Vintersolståndet! Nu testas våra ”krigar-jag” – vår uthållighet och vårt mod! 

Saturnus-energin är superstark nu, genom att Jupiter och Saturnus befinner sig på de allra sista graderna av Stenbockens tecken – inför sitt gemensamma inträde i Vattumannen vid Vintersolståndet 21/12! Saturnus-energin har varit oerhört stark under hela detta år 2020. Saturnus handlar om vår jordiska verklighet och vår historia, och det som nu är i görningen är en djupgående transformation av Det Gamla – för att ge plats för Den Nya Världen och Den Nya Människan att födas! 

Saturnus/Stenbockens energi handlar också mycket om att lära oss att TA ANSVAR inom alla områden av vårt liv. Och i denna tid upptäcker vi alltmer att vi själva har ansvaret för den verklighet vi upplever, den livsupplevelse vi skapar. Vi är samskapare med Universum!

Det är en lättnad att Solen under denna period fram till Vintersolståndet befinner sig i Skyttens tecken. Även Merkurius är i Skytten (1/12–21/12) vilket påverkar vår tankevärld. Skyttens energi är öppen och fri, sökande efter sanningen. Nu expanderar vi vårt medvetande och vidgar våra vyer! 

Venus är i Skorpionen under första halvan av december och manar oss till att gå på djupet, finna en innerlig själslig kontakt i våra relationer, en kärlek som är allt annat än ytlig… Den 16/12 går Venus in i Skytten, så under några dagar är Solen, Merkurius och Venus allesammans i Skyttens tecken! (Innan Merkurius och Solen går vidare till Stenbocken vid Vintersolståndet.) Skytt-energin vill expandera vårt medvetande och släppa in mer Ljus och Kärlek – en perfekt uppvärmning inför Skiftet 21/12!

En viktig energihändelse varje år i december månad är att Solen passerar Det Galaktiska Centret i Vintergatans mitt. Det sker dagarna före Vintersolståndet. Och i år är, fantastiskt nog, även Merkurius där tillsammans med Solen dessa dagar!! Galaktiska Centret är Den Stora Centrala Solen som skickar ut ljuskoder till oss som höjer vårt medvetande, uppgraderar våra ljuskroppar och DNA. Med både Solen och Merkurius där samtidigt kan vi räkna med en uppgradering av stora mått! Och vad annat är att vänta – när vi står på tröskeln till Den Nya Tiden!? Merkurius och Solens möte vid GC blir en perfekt förberedelse av våra system och en färdknuff inför det Stora Energiskiftet vid Vintersolståndet!

Andens planet Neptunus har vid månadsskiftet (30/11) vänt efter sin halvårslånga retrogradperiod. Detta gör att Neptunus-energin har ett stort inflytande på oss nu framöver. Med andra ord kan vi få tydlig vägledning från vårt inre, bara vi kommer ihåg att lyssna… Neptunus bildar också under en lång period en kraftfull T-kvadratur till Månens noder. Det handlar om varifrån vi kommer och vart vi är på väg… Öppna dig för den healing som nu flödar in från Kosmos, för att läka det förflutna och öppna upp för Ljuset!

Dvärgplaneten Kiron vänder framåt i mitten av månaden (15/12) vilket betyder att vi nu har alla planeter i framåtrörelse utom Uranus! Så många planeter i framåtrörelse ger en rejäl skjuts framåt i skeendena omkring oss. Räkna med fortsatt turbulens i det yttre framöver – den Gamla Världen är på fallrepet och kämpar med näbbar och klor för att försöka behålla sin makt. Stora utmaningar tar form i den 3:e dimensionen. Men inget som vi inte kan klara av. Vi är redo.

Dagen före Nyårsafton har vi en Fullmåne i Kräftan, en moderligt omfamnande, kärleksfull avslutning på detta omtumlande år.

Ombergs Ljusarbetare inbjuder denna viktiga månad till TRE distansmeditationer: vid Nymånen och Solförmörkelsen 14/12 : vid Vintersolståndet 21/12 och vid Fullmånen 30/12. Se www.omma.se eller Ombergs Ljusarbetare på facebook.

Tillsammans banar vi väg för Ljuset!