Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

VÄLKOMMEN TILL SOUL WARRIOR ENERGY!!

Ivars  astrologirapporter

Lisas Blogg

  Mirakelkalendern 48kr!!
Följ/Gilla Själens Krigare på facebook! Inspirerande texter (av Lisa) vid Nymåne, Fullmåne m.m. Klicka här! 

APRIL 2021 

Våren är här! Solen är i Väduren – zodiakens första tecken – tillsammans med Venus! Kärlek och vårkänslor! Även Kiron är (under många år) i Väduren och hjälper till med ett helande av våra individuella sår, de sårade delarna av Jaget. Våga titta närmare på negativa känslor när de aktiveras i dig! Nu är en gyllene tid för läkning! 

Solen och Venus i Väduren bringar oss kärleksfull kraft och förstärkt självkänsla! Det exakta mötet mellan Solen och Venus skedde 26/3 på 5°50 Väduren. 5:an står för Frihet och Livsglädje! Venus och Solen kommer att följas åt i Vädurens tecken under första halvan av april. 

När en planet går in i Väduren inleder den ett nytt varv genom zodiaken (de 12 stjärntecknen.) Venus är nu i uppstarten av sin nya cykel (19 månader). Venus handlar om det vi känner i vårt Hjärta – vad vi önskar och längtar efter. Vilka nya frön vill Venus så i Ditt Hjärta? 

Nog känns det att Solen, vår livskraft, också påbörjat en ny cykel?! (Vid vårdagjämningen) Solen är väldigt stark i eldtecknet Väduren – den ger oss en stark livsgnista, förstärkt ”jagupplevelse”. Väduren har ett stort behov av Frihet – att vara sin egen ledare och inte bli styrd av andra! 

Även Merkurius, den planet som rör sig snabbast, befinner sig i Väduren under större delen av månaden. Merkurius går in i Väduren 4/4 och startar SITT nya varv i zodiaken! Merkurius handlar om tankar, kommunikation – och när den nu rör sig genom samma tecken som Solen, Venus och Kiron har vi chansen att förändra något i vår tankevärld, vårt sätt att uppfatta livet och att uttrycka oss. Kan du bli mer sann och ärlig? Att vara rakt på sak är Vädurens melodi! 

ALLA planeter är nu i framåtrörelse t.o.m. 27/4 då Pluto inleder sin långa retrogradperiod. Att samtliga planeter går framåt kommer inte att hända igen under det närmaste året – så passa på att sätta igång nya projekt nu när vi har full vind i seglen! 

Mars är i Tvillingarna t.o.m. 23/4 (då den går in i Kräftan). Mars i Tvillingarna är en extra viktig energi under detta år då vi har Norra Noden (det vi ska utveckla) i Tvillingarnas tecken. Tillåt dig att vara lekfull och öppen – med en barnslig nyfikenhet och livslust! Varje dag finns något nytt att upptäcka! Öppna dig för tillvarons magi – i stort och i smått! Till exempel formen på ett blomblad… Tvillingens lättsamma, lekfulla inställning till Livet kan skänka stor livskvalitet! 

Venus går vidare till Oxens tecken 14/4 – och möter Uranus i Oxen 23/4. Uranus är planeten som brukar bjuda på oväntade händelser – nya insikter – så när Venus kommer samman med Uranus kanske något oväntat visar sig. Något som är kopplat till ditt kärleksliv eller ditt Hjärtas väg… 

Men visst finns det även denna månad några kvadraturer (90°-vinklar) med i spelet – och det är bra för vår utveckling! De PERSONLIGA planeterna Venus, Solen och Merkurius kommer alla att bilda kvadraturer (utmaningar!) till Pluto (12/4, 16/4 och 17/4) Detta kan handla om något vi behöver frigöra oss ifrån. Det kan vara på ett djupare plan – Pluto handlar alltid om Den Själsliga resan. Finns det några mönster i din personlighet (Väduren = jaget) som du behöver lämna? 

En annan spännande episod i vår personliga resa är att både Venus, Merkurius och Solen kommer att möta URANUS mot slutet av månaden. Uranus är Överraskningsplaneten – så var beredd på att vad som helst kan hända! Solens möte med Uranus sker faktiskt 30/4 – på månadens sista dag! Så förvänta dig överraskningar på Valborg! Kanske ett aprilskämt från Universum – som serveras SISTA april istället för 1 april? (Detta är ju faktiskt ett aprilskämt i sig!!!)  :)

Månadens Nymåne infaller i Vädurens tecken 12/4 och Fullmånen i djupa, Pluto-styrda  Skorpionen 27/4. Dessa dagar har vi som vanligt distansmeditation med Ombergs Ljusarbete kl. 21.00 där alla är välkomna att delta. Gå gärna in i facebook-evenemanget och klicka på ”Kommer”! Länk till Nymåne-meditationen: https://www.facebook.com/events/963804020819027/

Se även www.omma.se eller Ombergs Ljusarbetare på Facebook för information om meditationerna.

Med stormsteg mot Ljusare Tider!!!