Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden

 

OM OSS

Soul Warrior Energy startade vid solförmörkelsen den 15 februari 2018 och är en firma registrerad 7 mars 2018 till att syssla med Astrologi, Astro Kalender, Blogg, Numerologi, KvantTarot, Runor, Skogs och Lantbruk. Vi vill också sprida kunskap i den Nya Tiden och påminna intresserade om deras egna inre energier och Stjärnfröursprung. Ett Stjärnfrö är en själ som har haft liv på planeter kring andra stjärnor, exempelvis Arkturus, Sirius, Plejaderna, Orion, Cassiopeja, Andromeda, Lyran, Antares, Aldebaran, Regulus med flera. 

VÅRT TEAM

Lisa hittade min Youtube kanal på Alla Hjärtans Dag den 14 februari 2018 och vid midsommar flyttade hon in till mig! Lisa och Ivar är Tvilling flammor, Twin Flames, för evigt förenade i högre dimensioner. Genom vårt inre arbete sammanlänkas vi alltmer och ger vårt Ljus till denna Magiska Tid där Allt förändras. Vi bor på landet intill Visjön strax söder om Ödeshög. I närheten finns Omberg, Sveriges Hjärtchakra och Sveriges Tredje Öga! 

Här nedan är en text ur Lisas Blogg (nr5) om hur vi möttes publicerad 5/12 2018:

Att möta sin Twinflame

Tvillingsjälar, Tvillingflammor, Twinflames är två själar – eller egentligen samma själ i två uppsättningar – som valt att inkarnera på Jorden i detta skede i evolutionen med en stark livsuppgift att hjälpa till i övergången till Den Nya Tiden och Den Nya Jorden.

Livet som Twinflame är ingen dans på rosor… Eller också är det just precis vad det är…? Rosor har ju även taggar…. Den ljuva doften från de lena rosenbladen blandas upp med bloddroppar från de nakna fötterna under den intensiva dansen tillsammans. Twinflames är perfekta speglar av allt inombords. Och i denna tid får det inte längre finnas något fördolt kvar i Hjärtats djup – ALLT ska blottläggas och läkas!

Ett intressant fenomen med Twinflame-möten är att de tycks ske när man allra minst anar det! Just att SÖKA efter sin Twinflame i det yttre tycks vara ett effektivt sätt att hålla honom eller henne ifrån sig… När Själarna är redo sker mötet helt av sig självt! Mirakulöst och magiskt och kantat av de mest häpnadsväckande synkroniciteter!

En fördel för mig och Ivar var att ingen av oss sökte efter något – allra minst en Twinflame – eftersom vi inte ens visste vad det var!!!! :-D Detta hade våra Själar planerat på ett finurligt sätt!

Den 14 februari 2018 – (Alla Hjärtans dag!!) fann jag honom av en lustig ”slump”! (Jag slutade tro på slumpen ungefär samtidigt som jag slutade tro på tomten – allt är förutbestämt och ordnat av Själarna!) Detta var dagen före den kraftfulla Solförmörkelsen 15 februari 2018, då ett viktigt energiskifte ägde rum. Jag hade förberett ett facebook-inlägg om detta och skulle bara googla fram info om klockslaget för solförmörkelsen i Sverige. DÅ kom det upp en youtube-video som handlade om Solförmörkelsen – och DÄR var han – min TWINFLAME!!!! Detta hade jag förstås, på ett medvetet plan, ingen aning om då – men SJÄLEN visste!! Det var ett omedelbart igenkännande i Hjärtat…

Komiskt nog så deklarerar Ivar i denna video klart och tydligt för sig själv och tittarna att han går in i 5:e dimensionen och släpper taget om kärleksrelationer till kvinnor och hädanefter satsar helhjärtat på relationen med SIG SJÄLV och sin dotter!!! Detta har vi sedan förstått är en nyckel till att möta sin Twinflame. ”Giftermålet” sker, så att säga, INOM en först...

Själv sökte jag heller verkligen inte efter någon ny man – jag levde i en långvarig relation med man och barn och att bryta upp från detta fanns inte med i min världsbild. Men när Själarna vill, så har man inget val… Några månader senare var jag och Ivar ett par…

Något som kännetecknar en Twinflamerelation är, förutom den starka attraktionen och igenkännandet, att vägen är kantad av de mest fantastiska synkroniciteter som slår en med häpnad! Kanske för att Själarna vill uppmuntra oss och övertyga oss, bortom alla tvivel, att vi är på rätt väg….

Många Twinflames förs samman i denna tid – för att utföra sina missioner på Jorden. Det sägs att senast år 2021 kommer ALLA Twinflames att vara i union!!! (Även om inte alla har valt att befinna sig i fysiska kroppar på Jorden samtidigt.) Det är hisnande att föreställa sig vilket enormt LJUS detta kommer att frambringa! 144 000 ljuslyktor (eller är vi ännu fler???) med full styrka! Det är förståeligt att världen inte har varit redo för detta förrän nu….

Dansen i rosenbusken går vidare – och vi lyckas med en slående precision trampa mitt i prick på varandras ömma punkter! Det hela är förstås noga uträknat – vi tvingas möta den gamla smärtan för att omvandla den till Ljus! Därför är det Modiga Själar (krigare) som valt denna resa… 

Det rör sig främst om smärtor som går att identifiera från den egna barndomen – men kan även vara kollektiva laddningar och energiminnen av olika slag från andra livstider och dimensioner… Allt ska transformeras i Ljusets tjänst!

För att underlätta ”jobbet” finns själva Twinflamekärleken där som en stadig grund. Kärleken mellan Twinflames är mycket djup och innerlig, vilket gör det lättare att våga blotta sig och omfamna allt det ”mindre vackra” som kommer upp till ytan. Det är en villkorslös kärlek, där allt får finnas…

TACK IVAR!!!!