Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

MIRAKELKALENDERN 2021 – Äntligen en Månkalender på svenska!

Mirakelkalendern är en unik veckokalender som hjälper dig att ha kontakt med andligheten i ditt dagliga liv. Du skapar mirakel i vardagen genom att skriva dina dagliga intentioner och uttrycka tacksamhet i kalendern.

Följ Månen – dag för dag!

I Mirakelkalendern kan du följa Månens vandring genom zodiaken (symboler för i vilket stjärntecken Månen befinner sig varje dag) och ta del av inspirerande texter vid varje Nymåne och Fullmåne. Att medvetet följa Månen kan hjälpa dig att vara i kontakt med ditt känsloliv och stärka din kontakt med Källan/Universum. 

Astrologiska data: Ivar Kristofferson

Astrologiska texter: Lisa Aurelius

Intention och tacksamhet: Mette H Johansson

Förhandsbeställning

Mer om kalendern finns att läsa på www.mirakelkalendern.se (Klicka på bilden av kalendern och läs beskrivningen) 

Vi jobbar nu för fullt med materialet till kalendern, för att få ut den i god tid före jul! Förhandsbeställningarna hjälper oss att finansiera tryckningen och som tack får du en rejäl rabatt när du förbeställer och extra rabatt om du köper flera ex!

Gå gärna med i facebookgruppen ”Mirakelkalendern 2021” där du kan följa kalenderns tillblivelse: https://www.facebook.com/groups/978885445919665/

Syftet med Mirakelkalendern

Vi (Ivar och Lisa) har själva saknat en Månkalender (sedan Häxans kalender slutade publiceras) och det känns underbart att nu få skapa en åt både oss själva och världen!!

 Att följa Månen är verkligen ett värdefullt redskap för att vara intonad med de kosmiska energierna, och eftersom Månen byter tecken så ofta (c:a vartannat dygn) är det mycket bra att ha en kalender som ger besked om var den befinner sig!!

Vår önskan från Hjärtat är att Mirakelkalendern ska hjälpa så många människor som möjligt i övergången till Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden!

Sprid gärna vidare till dina andliga vänner – tack för hjälpen!