Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-11-06

Vi reser oss ur askan….!

NYMÅNE i SKORPIONEN 15/11 2020

Vi befinner oss i en mycket intensiv tid. Hela november är som en enda stor portal – eller egentligen flera portaler som avlöser varandra och flyter ihop… I mitten av november kommer de starka energiöppningarna så tätt att vi omöjligt kan säga var det ena börjar och det andra slutar.

Det är den 11:e månaden på Transformationsåret 2020, vi har hunnit en bra bit fram i födelsekanalen – och nu trycker Universum på med extra kraft, för att huvudet ska titta fram. Den Gyllene Tidsåldern är snart född! Och vi är huvudrollsinnehavare… Vi både föder och blir födda samtidigt. Ja, mystiskt är det. Men inte undra på att det KÄNNS!

Fyra dagar efter att vi stigit igenom 11:11-portalen år det dags för Nymåne i Skorpionens djupa vatten! Solen och Månen möts på 23° Skorpionen – en energi som vill gräva djupt ner och fiska upp fördolda Sanningar!

Nymånen infaller dagen efter att Mars har vänt efter sin långa retrogradperiod! Detta innebär att Marsenergin är mycket starkt aktiverad – Mars står som en ivrig tävlingshäst och stampar i sitt bås… Det är såååå starka hästkrafter som vill iväg, och äntligen vänds nosen åt rätt håll. Klart att man spetsar öronen framåt och gnäggar! Men det dröjer ett tag innan det blir fria tyglar och vild galopp, först måste vi röra oss i trav ett tag. Ha tålamod, Mars! Nu är vi alla fall på väg…

Mars och Pluto är båda styrare av Skorpionens tecken och därmed är det ”deras” Nymåne som nu står för dörren! Dessa båda planeter är enormt kraftfulla – Mars på ett mer personligt plan och Pluto på ett djupare, själsligt och världsövergripande plan. Tillsammans driver de utvecklingen framåt i våra liv på Jorden.

Vid Nymånen pågår också ett superstarkt möte mellan Pluto och Jupiter – en av de mest kraftfulla energihändelserna under 2020! Pluto vill transformera allt som står i vägen för vår själsliga utveckling och uppstigning – och Jupiter är planeten som förstärker allt! Detta innebär en enorm potential att komma vidare nu, förbi hinder och blockeringar. Eller rättare sagt, vi löser upp blockeringarna genom att möta dem på djupet inom oss – och kan sedan fortsätta resan.

11:11-portalen som vi just passerat står för ”Self Mastery” – vi kliver alltmer in i rollen som fullfjädrade skapare av vår egen verklighet – så som vi vill ha den!!! När alla rädslor, blockeringar och falska varseblivningar har rensats bort, kan vi se med Klarhet – och skapa precis det vi vill skapa. Ett lyckligt liv, djupt tillfredsställande på alla plan.

Merkurius är mittemot Uranus – och det handlar om att det Högre Medvetandet är aktiverat. Merkurius går framåt igen (sedan 3/11) och är sedan några dagar tillbaka i Skorpionens tecken. En energi som vill synliggöra, bringa klarhet – uppnå en glasklar vision som genomskådar de ”lögner” som våra sinnen varit förblindade av. Såsom att vi inte skulle vara värdiga kärlek, inte ha obegränsat med kraft och inte ha möjlighet att leva den högsta bästa versionen av Livet…

Dags att genomskåda och lämna allt det där! Skorpionen och Pluto bär energin av Fågel Fenix – den gyllene fågeln som låter sig förintas i lågorna och reser sig ur askan som en nyfödd varelse – pånyttfödd i sitt allra sannaste väsen. Ett väsen av orubblig Kärlek och livskraft! Fågel Fenix har ett fågelperspektiv på tillvaron – blickar ner på sig själv och alla mänskliga förehavanden och SER, med glasklar blick. Ser vad som är sant och vad som inte är det. Ser och ler. Flyger och leker. Och njuter av att få vara en del av Uppvaknandets Tid på Jorden!

Nymånen är dessutom en Supermåne (den 3:e på raken!) dvs. den befinner sig extra nära Jorden. Det betyder att Månens kraft blir förstärkt – så passa på att sätta tydliga, glasklara intentioner för vad du vill skapa nu framöver, under slutspurten av 2020 och in på det nya året 2021. Du behöver inte SE detaljerna, men finna energin och KÄNNA den glasklara visionen i Hjärtat.

Var gärna med på distansmeditation på Nymåne-kvällen, se länk! https://www.facebook.com/events/379264680096534/
Vi visualiserar Det Nya Paradiset och tar emot nya ljuskoder som hjälper oss i uppstigningen. Ingen kostnad, alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat, där du är.

fagel fenix.jpg

Lisa Aurelius - 17:26:27 | 1 kommentar

  1. Ivar Kristoffersson

    2020-11-06

    Stort Tack älskade tvillingflamma! Mkt bra beskrivet!!

Lägg till kommentar

Fill out the form below to add your own comments