Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-11-01

NOVEMBER 2020 – Starka krafter i omlopp!!

Skorpionens säsong är här! Solen är i Skorpionens tecken under större delen av månaden och det handlar om att ”gå på djupet” – finna Kärnan i allt! Nu uppmanas vi att våga titta på våra skuggsidor och konfrontera sådant som vi helst velat undvika. – Att SE är att bli FRI!

I mitten av månaden får vi uppleva ett tydligt energiskifte när Mars går framåt igen! (14/11) Äntligen rycks käpparna bort från hjulen och det går lättare att ta sig fram! Mars i Väduren har en enorm, eldig drivkraft och det har inte varit lätt när denna bromsats genom retrograden. Frustrationen har varit på topp för många av oss…! Var dock beredd på att det dröjer ett tag efter vändningen innan Mars åter börjar få upp farten, men snart kommer vi att kunna accelerera och känna vinddraget i håret! Tjohooo!!

En planets energi är som allra starkast när den ”står stilla” för att byta riktning – så Marsenergin kommer att vara extremt stark i mitten av månaden! Dessutom ”råkar” det sammanfalla med ett enormt kraftfullt möte mellan Jupiter och Pluto (12/11) – en av de största höjdpunkterna under detta intensiva Transformationsår 2020! Så räkna med explosiva energier i mitten av november – låt oss använda kraften för att bryta ny mark för uppstigningen!!

Merkurius vänder framåt redan i början av månaden (3/11) och vi kan nu förhoppningsvis gå vidare med nya insikter om oss själva och en ökad förståelse för hur vår kommunikation med andra fungerar. Sent på kvällen den 10/11 (lagom till 11:11-portalen!) är Merkurius åter i Skorpionens tecken (efter att ha backat tillbaka en bit in i Vågen under retrograden). Merkurius blir kvar i Skorpionen under resten av november och hjälper oss att utveckla sanna, ärliga kommunikationsmönster, där vi vågar uttrycka vårt Hjärtas sanning, även om den inte alltid är så ”trevlig”. Ärlighet är A och O för att kunna ha en hjärtlig kontakt våra medmänniskor.

Skorpionen har starka känslor och ibland ett eldfängt humör, vilket även aktiveras av att Mars är i Väduren. Dessa energier kan leda till irritation och smärre ”vulkanutbrott”, men den eldiga passionen ger också goda förutsättningar för genuina, intima stunder och fördjupade möten med din själspartner. Och den starka passionen och eldiga drivkraften kan förstås med fördel läggas på kreativa projekt! – Vad vill du skapa?

Nymånen i Skorpionen infaller 15/11 (mitt i de starkaste energierna!) och Fullmånen infaller på månadens allra sista dag 30/11. Och denna Fullmåne är dessutom en MÅNFÖRMÖRKELSE som inleder vinterns djupt transformerande eklipsperiod! Det drar ihop sig till Den Stora Finalen vid Vintersolståndet 21/12, då portarna med full kraft slås upp till Vattumannens Gyllene Tidsålder!

Vid Nymåne och Fullmåne har vi som vanligt distansmeditation på kvällen. Se www.omma.se eller Ombergs Ljusarbetare på facebook. 
Var med och bygg upp ett kraftfullt ljusfält som transformerar både oss och världen!
Här är länken till Nymåne-meditationen 15/11: https://www.facebook.com/events/379264680096534/

fagel fenix.jpg

Lisa Aurelius - 15:39:45 | 1 kommentar

  1. Ivar Kristoffersson

    2020-11-02

    Stort Tack för ännu en vägledande och bra blogg! Suveränt språkbruk! Tack!!

Lägg till kommentar

Fill out the form below to add your own comments