Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-10-20

Överraskningarnas Tid!

FULLMÅNE I OXEN på Alla Helgons dag 31/10 2020

Överraskningsplaneten Uranus är högst inblandad i denna Fullmåne – så nu gäller det att hänga med i svängarna! Det kan bli plötsliga gupp, tvära kast och oväntade helomvändningar som för oss i en ny riktning….

Händer det ibland att du uttalar dig tvärsäkert om något – och så visar det sig vara precis tvärtom? Detta är typisk Uranus-energi! Universum vill i denna tid hjälpa oss att släppa taget om koncept och föreställningar om hur tillvaron fungerar, så att vi kan leva i ett öppet, förutsättningslöst tillstånd där varje ögonblick är ”Nytt”; där Ögonblickets Sanning styr oss istället för gamla idéer från det förflutna. När vi tror oss VETA hur något förhåller sig, vill Universum få oss att inse att vi egentligen INTE VET någonting – genom att visa oss att det som vi “var helt säkra på” inte stämmer!! Denna typ av chockartad undervisning är just vad planeten Uranus så tjänstvilligt och glatt bistår oss med…

Uranus är en ”Pippi Långstrump-planet” som älskar att vända upp och ner på allt! Uranus vill Nytt och Förutsättningslöst! Uranus vill Frihet med stort F! – Fri i tanke, fri i sinne! Vi är inte Fria så länge vi är fast i de gamla tankestrukturerna. Bara när vi lever i Nuets magi, öppna för ögonblickets förunderliga skapelse, lever vi på riktigt! Uranus älskar att ständigt överraska oss – så om vi ska trivas i Vattumannens Gyllene Tidsålder, där Uranus är styrare – är det bäst att vi lär oss att uppskatta överraskningar och oväntade kast..!

Vid Fullmånen är Månen på 8°38’ Oxen i en nästan exakt konjunktion med Uranus i Fullmåneögonblicket! (endast 3 min. ifrån: 8°41’!!) Solen är således i en lika tajt opposition till Uranus – 8°38´Skorpionen!

Solen i Skorpionen vill föra upp allt till ytan… Allt som legat dolt i de mörka skrymslena ska belysas av Solens avslöjande strålar! Det är fortfarande mycket utmanande konstellationer som råder på stjärnhimlen – och det handlar om att konfronteras med gamla, destruktiva krafter som vi behöver befrias från. Sanningen ska göra dig fri! Lyft ut skeletten ur garderoben, damma av dem och se att de inte ter sig så skrämmande i dagsljus! Det passar bra att denna Fullmåne sammanfaller med Halloween…

Starka känslor är alltid att räkna med vid Fullmåne – och denna Fullmåne är sannerligen inget undantag! Med både Merkurius och Mars i retrograd (bakåtrörelse) får vi möta en hel del tålamodsprövningar, irritabilitet, frustration… Kanske ett och annat vulkanutbrott…? 

En Fullmåne innebär också vanligtvis avslut av ett kapitel. Tack vare det starka Uranus-inflytandet, får vi nu samtidigt en tydlig knuff framåt, ett skifte i energierna. Vi bryter oss loss från gamla begränsningar – likt kycklingar som bryter sig ut ur ägget! Välkommen till den nya värld som breder ut sig omkring dig med sin friska grönska!

Denna Fullmåne är en s.k. Blåmåne. Det betyder inte att den är blå, utan att det är den andra fullmånen i samma månad. Detta är ovanligt; det finns ett uttryck som lyder: ”Once in a blue moon” och syftar på ett sällsynt tillfälle, en speciell möjlighet att ta vara på. Och detta är vad vi serveras nu! Energin som står till buds handlar om frigörelse med stort F och nya, oväntade möjligheter.

Om du motsätter dig de förändringar som kommer i din väg, kan du hamna i en krissituation som tvingar fram ett skifte av något slag. Allt handlar om att vi ska komma förbi de rädslor som hållit oss tillbaka från att leva livet fullt ut! Var öppen och våga släppa taget!

Det kan vara så att dina allra heligaste kor nu ifrågasätts – det vill säga saker och värderingar som varit ”livsviktiga” för dig.  Nu hotas allt som du trott på och hållit fast vid med stor övertygelse. De heliga korna vill ut på grönbete och andas ny frisk luft – inte hållas instängda i sina bås! Släpp taget om alla heliga kossor och upptäck att de som vill ditt bästa kommer att stanna kvar hos dig, även när de är frisläppta!

Venus är styrare över denna Fullmåne (Oxens tecken) och vill ge Kärlek och närande omsorg. Vid Fullmånen befinner sig Venus mittemot Kiron – en energi som handlar om att läka gamla sår genom villkorslös Kärlek…

Var gärna med på distansmeditation vid Fullmånen, se länk! https://www.facebook.com/events/657719048463737/
Vi visualiserar Det Nya Paradiset, tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Ingen kostnad. Alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat, där du är.

22a7d0ad-9223-47ec-8588-7da9b9f53ab5.jpg

Lisa Aurelius - 17:05:03 | 3 kommentarer