Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-09-08

Resan går vidare – kanske i en ny riktning?

NYMÅNE I JUNGFRUN 17/9 2020

Nymånen i Jungfrun är en s.k. Supermåne, dvs. Månen befinner sig extra nära Jorden. Detta gör Nymånekraften starkare än vanligt – så passa på att använda den till att sätta tydliga intentioner/önskningar för vad du vill ha och skapa i ditt liv.

Lyckoplaneten Jupiter har i dagarna vänt efter sin långa retrogradperiod och går nu framåt igen. Detta ger oss en dusch av gynnsamma omständigheter, vind i seglen, optimism och framåtanda. Det kan behövas nu när Mars är i retrograd och i kvadratur till Saturnus…

Vid Nymånen är Solen och Månen tillsammans på 25 grader Jungfrun. Jungfrun har en fantastisk urskillningsförmåga och är expert på att finna nya lösningar och förbättringar av rådande omständigheter. Denna energi hjälper oss att komma vidare med våra projekt i livet, ta nya steg. – Se vad som är viktigast här och nu och satsa på det!

Jungfruns specialitet är också kost och hälsa, fysiskt välbefinnande – så denna Nymåne är ett perfekt tillfälle att initiera positiva levnadsvanor som främjar hälsa och harmoni. Kanske du vill genomföra en fasta eller någon annan reningskur? Att stärka våra immunsystem är av yttersta vikt nu!

25 grader är dessutom mot slutet av Jungfruns tecken, vilket gör att Jungfruenergin når sin kulmen och högsta potential! Hur ska du gå vidare? Vad prioriterar du? Vad är allra viktigast? Vad får dig att må riktigt bra? Finns det någon ny lösning, något du förbisett? Kanske upptäcker du en ny stig som du inte upptäckt tidigare. Våga följa den, om Hjärtat säger JA!

Något annat som är på tapeten (stjärnhimlen!) nu är att den Kraftfulle Pluto sedan några veckor tillbaka befinner sig på 22 grader Stenbocken – samma grad som vid det världstransformerande mötet i januari 2020!  Möten mellan Pluto och Saturnus i Stenbockens tecken händer inte ofta – det föregående var för 500 år sedan och banade då väg för Martin Luther/Reformationen/uppbrottet från katolska kyrkans övermakt. Denna gång banade det väg för Coronapandemin – ett ännu effektivare sätt att transformera världen…

Plutos energi handlar mycket om att transformera rädslor av alla de slag. Rädslor har hållit oss fångna genom historien och effektivt hindrat vår frigörelse som ljussjälar. Nu frigör vi dessa rädslor och återtar vår fulla kraft, vi lär oss lita på oss själva och stå stadigt i vårt eget ljus!

Pluto befann sig f.ö. i Jungfruns tecken under hela 60-talet. Många ljusarbetare som är aktiva på planeten nu är födda under denna tid, med Pluto i Jungfrun i sina födelsehoroskop – vilket kan tyda på tidigare liv under Jungfruns Tidsålder som sammanföll med Atlantis Gyllene Tidsålder på Jorden, för c:a 14000 år sedan. (Det är särskilt troligt om Pluto är i retrograd.) Dessa själar bär med sig minnen om healingmetoder; viktiga kunskaper som vi kan ha stor hjälp av i övergången till den Nya Gyllene Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder som nu står för dörren!

Den aktuella Nymånen i Jungfrun kan bli en väckarklocka som aktiverar mer av dessa så värdefulla, slumrande kunskaper och helande krafter. Alla våra kroppar (den fysiska, mentala, emotionella och andliga kroppen) behöver komma i perfekt balans för att vi ska kunna leva i de riktigt höga frekvenserna som Jorden och mänskligheten går till mötes nu. Lita på Källan och den guidning du får och låt processen ha sin gång!

Var gärna med på distansmeditation med Ombergs Ljusarbetare kvällen före Nymånen, dvs. onsdag 16 september, se länk! https://www.facebook.com/events/1198176973886707/
 Vi visualiserar Det Nya Paradiset och tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Ingen kostnad, alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat, där du är.

nymane jungfrun.jpg

Lisa Aurelius - 13:52:50 | 2 kommentarer