2021-02-19

Helande kraft flödar in…

FULLMÅNE I JUNGFRUN 27/2 2021

En mjuk, feminin, helande energi präglar denna fullmåne. Månen är på 9 grader Jungfrun (08°57’) med Solen mittemot i Fiskarna. Även kärleksplaneten Venus är nu i Fiskarnas tecken – vid fixstjärnan Fomalhaut som är kopplad till Ärkeängeln Gabriel och Kristusmedvetandet!!

Jungfruns energi handlar mycket om läkning av obalanser – att skapa sunda rutiner i vårt dagliga liv som främjar hälsa och välmående. Vila och återhämtning är extra viktigt i dessa tider. Solen och Venus i Fiskarna uppmuntrar oss att ta det lugnt och bara ”flyta med”… Lyssna på kroppen och dess behov! 

Det finns också en betoning på tankar, idéer och nya lösningar genom att Merkurius är mycket stark nu. Merkurius är styrare av Jungfruns tecken och har nyligen vänt efter sin 3-veckors retrogradperiod i Vattumannens tecken. Förhoppningsvis upplever vi att det som under en tid varit oklart och problematiskt nu börjar falla på plats. Merkurius är förstärkt av Jupiter som befinner sig bara 3 grader ifrån. Även Saturnus är i Vattumannens tecken (hela året.) Vattumannens energi ger oss inspiration att förverkliga våra drömmar enligt den Nya Tidens värderingar och ideal! 

Kvadraturen mellan Saturnus och Uranus är fortfarande mycket stark och manar till förändring. Dessa planeter påverkar framförallt det kollektiva – en radikal förändring av vår värld är på gång – vilket knappast har undgått någon?! Men det driver även på till förändringar i våra personliga liv. Vad behöver du förändra för att komma vidare på din livsväg – i riktning mot din Själs längtan? 

Frihetsplaneten Uranus – styrare av Vattumannens Tidsålder – är i en nästan exakt trigon (120-gradersvinkel) till Månen. En gynnsam aspekt för att uttrycka något unikt och personligt – Uranus står för det ovanliga, det okonventionella, det oväntade! Vad känner du för att göra som bryter mot normen och förväntningarna? Kanske sova med fötterna på huvudkudden? Eller ta ett månskensbad i februari? Med Uranus har man aldrig tråkigt – varje ögonblick är Nytt och friskt! Så fantastiskt att det är Uranus-tider nu – i 2000 år framöver!!!! 😃

Mars i Oxen är i trigon till Pluto i Stenbocken. Detta har en koppling till vårt själsuppdrag – det som vi kommit till Jorden för att utföra! Något som är spännande är att Pluto, som under de senaste åren rört sig fram och tillbaka över graderna 22-25, nu har kommit till en plats i zodiaken (26° Stenbocken) där den inte har varit på c:a 250 år!! Denna grad har följande text (sabiansymbol) i Anna Bornsteins Stjärnpraktika: ”I en liten skogsglänta där ingen människa satt sin fot, dansar en sorglös vattenande i diset från ett vattenfall”. 

Pluto kommer år 2024 att lämna Stenbocken och gå in i Vattumannens tecken och bli kvar där till 2044! Under denna 20-årsperiod kommer Pluto se till att Vattumannens Gyllene Tidsålder slår rot på djupet i människan och världen!!! Tack Pluto – din kraft är vad som behövs för total transformation – Död och Pånyttfödelse!!! Det Nya Paradiset tar form med blommor och fjärilar! Och det är VI som är fjärilarna – när vi vågar lämna puppan….!!! 

Var gärna med på distansmeditation vid Fullmånen – se länk!
https://www.facebook.com/events/1161464440951700 Vi visualiserar Det Nya Paradiset och tar emot koder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Ingen kostnad. Alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat där du är.

nr1.jpg

Lisa Aurelius - 17:34:45 | 3 kommentarer