2021-02-04

Startskott för ett Nytt Kapitel!

NYMÅNE I VATTUMANNEN 11/2 2021 – Startskott för ett Nytt Kapitel i utvecklandet av Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden! 

Detta är årets viktigaste Nymåne för att sätta INTENTIONER för den framtid vi vill skapa i Den Nya Tiden! 
Hela 6 planeter befinner sig i Vattumannens tecken!! Senast detta hände var i februari 1962. Då banade det väg för ”hippie-eran” med “Flower Power” och “peace, love and understanding”! – Visioner om kärleksfulla lokalsamhällen där människor lever naturligt och fritt, i harmoni och glädje!

Nu, nästan 60 år senare, har ”tiden kommit i kapp”! Vi har slagit upp portarna till Vattumannens Tid  – och denna gång kommer det gå att förverkliga detta på Jorden enligt den Kosmiska Planen. Det börjar med att vi planterar våra ”tankefrön” i Hjärtat. (Även kallade ”visioner” och ”intentioner”!)  – Hur vill DU leva ditt liv? Hur ser DITT paradis på Jorden ut? Tillåt dig att drömma stort och fritt! 

Vattumannens tecken står framförallt för FRIHET! En frihet att Vara Sig Själv, sin egen unika personlighet – och uttrycka den tillsammans med andra! Vattumannen är ingen ensamvarg, utan vill leva i en harmonisk gemenskap – med gott om egen tid och avskildhet också, förstås. Att kontemplera och konferera med sitt Högre Jag är en viktig del av Det Nya Livet! 

Vattumannens styrare är Uranus som representerar just Det Högre Jaget, vårt Kosmiska Medvetande. Det är detta som vi alltmer integrerar och låter oss styras av. Detta är en nödvändighet för att Det Nya Paradiset ska komma till stånd! Det kan omöjligt skapas utifrån människans Ego. Det måste springa ur en Högre Energi, den energi som kanaliseras genom våra Själar och Hjärtan. 

Vid Nymånen möts Solen och Månen på 23° Vattumannen. Venus och Jupiter möts samma dag på 12° Vattumannen! Detta ger en fantastisk gåva – som ett guldregn av kärleksfulla välsignelser som faller ner över oss vid Nymånen och välsignar våra Önskningar och Visioner. De frön du nu sår kommer att VÄXA som aldrig förr!! 

Den starkaste energin i övrigt på stjärnhimlen nu är Uranus-Saturnus-kvadraturen som nu är mindre än 1 grad från att vara exakt! (Det blir den 17/2). Detta är en energi för genombrott och förändring – en kollision mellan Det Gamla (Saturnus) och Det Nya (Uranus)! 

En annan dynamisk aspekt är att krigarplaneten Mars är i kvadratur till Nymånen! Här handlar det om ett eldigt energitillskott som vill genomföra förändring! Även retrograda Merkurius är med i kvadraturen. Se upp i din kommunikation med andra – det kan lätt uppstå meningsskiljaktigheter och missförstånd. Försök att vara extra rak och tydlig och utgå från Hjärtat när du kommunicerar. 

Vad vill du göra i ditt liv nu? Följ din inspiration och vägledning! Undvik dock att vara impulsiv – under Merkurius-retrograden är det ofta klokt att avvakta och låta saker och ting falla på plats innan man fattar några stora beslut. Håll gärna framtiden ”öppen” och agera steg för steg. Det kan komma oväntade lösningar som du ännu inte kunnat tänka ut! 

Denna Nymåne bär en fantastisk potential för vidgade vyer på vår livsväg! Framtiden är Ljus och öppnar sig alltmer framför våra fötter. En ny Frihet väntar runt hörnet! Det liv som din Själ vill leva – där du kan uttrycka allt som du Är, i Hjärtats Glädje, och ge dina gåvor till världen! 

Var gärna med på distansmeditation vid Nymånen – se länk! Vi visualiserar och sätter intentioner för en Ljus Framtid och tar emot koder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Ingen kostnad. Alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat där du är. https://www.facebook.com/events/463734684647136/

nr 3.jpg

Lisa Aurelius - 16:57:26 | 4 kommentarer