Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-08-26

Ett nytt Kapitel väntar…

FULLMÅNE I FISKARNA 2/9 2020 – Avslut och Början på en ny Historia!

En fullmåne innebär alltid en energi av Avslut och Fullbordande – men denna gång betydligt starkare än vanligt! Fiskarna är det 12:e och sista tecknet i zodiaken, så Fullmånen i Fiskarna innebär en fullbordan av en årslång cykel av Fullmånar! 
Vad når sin fullbordan i ditt liv nu? Vad skördar du frukten av? Och vad är du redo att lämna bakom dig?

Solen är vid Fullmånen på 10 grader Jungfrun och Månen mittemot på 10 grader Fiskarna.

Jungfruns energi pockar på att göra positiva förändringar av våra levnadsvanor i syfte att läka obalanser av alla de slag – fysiskt, mentalt, emotionellt och eteriskt. Det som inte är i balans ger sig till känna nu, för oss att ta omhand.
Kanske behöver du göra någon förändring i din kost? Våra fysiska kroppar behöver stor omsorg nu, i övergången från kol till kristall. Vi blir känsligare och känsligare i takt med frekvenshöjningen!

Fiskarna är Andens tecken som för oss närmare Källan och öppnar oss för djupare medvetandenivåer och spirituella gåvor. När Fullmånen infaller i detta tecken är Slöjan mellan världarna mycket tunn och intuitionen är på topp, så lyssna extra noga på dina känslor och ingivelser nu!

Uranus är starkt involverad i denna Fullmåne – och där Uranus är sker alltid förändringar – ofta radikala sådana – och ibland helt utan förvarning! Det kan vara omskakande för oss, men syftet är alltid mycket gott, Uranus strävar alltid efter Frihet med stort F!

Vi befinner oss i den Blå Mån-Stormens år (Blue Lunar Storm) i den galaktiska kalendern – och denna energi handlar om att modigt ta sig an känslomässiga utmaningar – att inte blunda, utan se Sanningen i vitögat! Vi behöver göra upp med det dualistiska tänkandet en gång för alla och lära oss att se med Enhetens Ögon! Och just detta är Fiskarnas specialitet! Fiskarna suddar ut alla gränser och ser att det som vi uppfattat som ”ont”, ”gott”, ”rätt”, ”fel”, ”bra” och ”dåligt” i själva verket flyter ihop. Allt är en del av Det Stora Havet, och detta Havs essens är ren och skär Kärlek…..

Så låt oss vid denna Fullmåne dyka ner i Kärlekshavet och tumla omkring ordentligt! Kanske upptäcker vi att det går att stanna där längre och längre stunder…..? Så befriande att bara flyta med i de sköna vågorna och njuta av livet! Borde det inte vara det som är meningen….? Det går att trivas i vattnet i alla väder! Konsten är att lära sig att ”simma lugnt” även när det blåser upp till Storm….


Var gärna med på distansmeditation med Ombergs Ljusarbetare kvällen före Fullmånen, se länk! https://www.facebook.com/events/651117645537498/
Vi visualiserar Det Nya Paradiset som Jorden ska utvecklas till i Vattumannens Gyllene Tidsålder som vi är på väg in i och tar emot ljuskoder och healing från Ljuset som vi alla är en del av. Ingen kostnad. Alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat, där du är.

4bfc3e63-1910-4ec9-8bcb-1c75ea07e9fd.jpg

Lisa Aurelius - 08:33:44 | 1 kommentar