Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-09-07

Blixtar och dunder – Marskraften kulminerar!

Känner du en ovanligt stark drivkraft? Kanske även en viss frustration och otålighet?
Det kan bero på att Mars-energin är oerhört stark just nu! Planeten Mars befinner sig i Vädurens tecken, som är det tecken där Mars hör hemma. Mars i Väduren är zodiakens starkaste drivkraft, som manar på oss att genomföra saker – aktivitet, framåtanda! (Till exempel drivs jag nu till att skriva detta blogginlägg, trots att jag egentligen inte har tid!!)

Det är så att Mars nu i dagarna har börjat sakta in rejält, för att snart gå retrograd. (Det betyder att den under en period kommer att röra sig baklänges, från Jorden sett). När en planet ”står stilla” inför att vända är dess energi som allra starkast… 

MARS I VÄDUREN BANAR VÄG FÖR FÖRÄNDRING!

Förra gången Mars gick retrograd i Väduren var 1988 – året innan Berlinmuren föll! 
I mitt eget liv var det året då jag blev vegetarian och började läsa böcker om buddhismen. (Jag var 14 år då) Jag kan se att det var starten på min resa inåt, min själsliga resa. Även Ivar hade ett tydligt genombrott i sin andliga utveckling just det året! Vad hände i ditt eget liv 1988? Och vad händer i ditt liv nu?

Det som gör det hela så speciellt är att, tack vare retrograden, blir Mars vistelse i Vädurens tecken avsevärt förlängd! I stället för det normala som är 6-7 veckor i varje tecken, kommer Mars nu att befinna sig i Väduren i hela 6 månaders tid!!!! När Mars-kraften får så lång tid på sig, hinner den växa till sig enormt och generera en oerhörd kraft! Mars har redan befunnit sig i Väduren ett bra tag (sedan 28 juni) och blir kvar t.o.m. 6 januari 2021.

MARS RESA GENOM VÄDUREN

Under sin vistelse i Väduren kommer Mars upprepade gånger att bilda kvadraturer (90-gradersvinklar) till planeterna i Stenbocken – Saturnus, Jupiter och Pluto. Detta är mycket kraftfulla energier, med potential att bryta oss loss från gamla, förlegade maktstrukturer!

Mars kommer också att TRE gånger komma i kontakt med dvärgplaneten Kiron som också befinner sig i Väduren. När Mars möter Kiron aktiveras våra djupa individuella sår, kopplade till jaget, egot, vår uppfattning om oss själva och vår upplevelse av att bli dominerade av andra. Låt känslorna komma upp och omfamna dem med Kärlek! Och träna på att följa ditt eget Hjärta, din egen inre Auktoritet.

Under själva retrogradperioden, som varar drygt 2 månader (9/9-13/11) kan vi uppleva viss frustration och otålighet, genom att Marskraften till stor del vänds inåt istället för utåt! Detta kan dock vara en stor gåva om vi använder kraften på ett vist, medvetet sätt. Se till att alltid hålla kontakt med Hjärtat, din inre Sanning och inte förblindas av yttre konflikter och strider!

DEN NYA MARS – I LJUSETS TJÄNST! 

Den gamle Mars är Krigarguden som styrs av känslokallt egenintresse och maktbegär, vilket genom historien tagit sig uttryck i våld och förtryck av olika slag.

Den Nye Mars, som vi nu utvecklar, är Själens Krigareden Sanna Maskuliniteten med ett varmt Hjärta som styr dess eldiga framfart. – Tänk vilken kraft för andlig utveckling som står till buds nu! När vi använder denna enorma Marskraft i Själens och Ljusets tjänst, har den potential att skapa storslagna förändringar som för oss in i Den Nya Tiden med stormsteg!

Inte undra på att Universum ger oss Mars retrograd i Väduren just under 2020 – året som banar väg för Det Stora Skiftet! Låt oss använda kraften på ett vist sätt! Om du upplever irritation, vrede, frustration och otålighet, så uttryck känslorna och energin på ett konstruktivt sätt! Låt ditt Ego kliva tillbaka! Kom ihåg att det är Själens Krigare i dig som nu vill visa framfötterna! Mars är vår eld, vår passion, det vi brinner för! 
Vi kan utföra stordåd nu……!

2020-slingshot-600.jpg

Lisa Aurelius - 08:39:23 | 1 kommentar