Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2020-08-10

Se din egen Skönhet och styrka!

NYMÅNE i LEJONET 19/8 2020

– Själsstyrka, Lyskraft, Självkärlek och Mod!

Lejonet är inte blygsamt. Det är stolt över sig självt, vet sitt eget värde och tillåter sig att njuta av livet, leka och ha kul! Lejonet vet att det INTE är dåligt att vara Egenkär – tvärtom! Självkärleken är basen för Allkärleken! 

Lejonet styrs av Solen och representerar därför Ljuset, livskraften. Lejonets säsong, dvs. den period på året när Solen befinner sig i Lejonet (c:a 23/7–22/8) är en tid för oss att ge ny eld åt vår livsgnista, passion, inspiration och motivation. Vad brinner du för, vad vill du skapa? 

Detta år infaller Nymånen i SLUTET av Lejonsäsongen, vilket innebär en extra stark Lejonenergi – Ljusets kraft kulminerar! 

Vid Nymånen möts Solen och Månen på 27 grader Lejonet (26°35′) och alldeles i närheten befinner sig även Merkurius! (tankar, medvetande) Vi uppmanas att titta närmare på den utveckling vi gått igenom under årets Lejonsäsong – vad har väckts i dig och åt vilket håll längtar du? Det kanske inte är dags att agera riktigt ännu, men det är viktigt att veta vad vi vill… 

Lejonet styr Hjärtat och Hjärtchakrat – porten till den 5:e dimensionen! Hjärtat vet alltid vad vi vill, så det är där vi ska känna efter och finna svaren. Och ingenting är bråttom. Livet existerar i NUET och det räcker att bara ligga och njuta i solgasset och lapa i sig de varma strålarna – som Lejonet gör…! Tids nog är det dags att resa sig upp och med förnyad själsstyrka vandra vidare längs vägen… Alltid i riktning mot Solen… 

Lejonenergin är mycket viktig för vår utveckling nu, dels för att den representerar vår kontakt med Solen, Källan, Ljuset och Hjärtat – men också för att den står mittemot Vattumannen i zodiaken! Vattumannen är, som nog de flesta läsare känner till, styrare av Den Nya Gyllene Tidsåldern! 

Ja, Vattuman och Lejon går hand i hand! (tass!) De är varandras motsatser i mångt och mycket och i denna tid handlar det om att förena polariteter för att upplösa dualitet! Så Lejonet möter Vattumannen på halva vägen, det varma, modiga Lejonhjärtat smälter samman med den Nytänkande Vattumannen och tillsammans vandrar de in i Det Nya Paradiset, där Frihet, Kärlek och Livsglädje råder! 

Denna Nymåne vill ge oss en välbehövlig skjuts in i vår egen kärna, vår inre Sol i Hjärtat. Där finner vi kraft, mod och framtidshopp och vi kommer alltid att få de knuffar i ryggen och Vind i seglen som vi behöver för att orka vidare, genom Den Blå Stormens år. 

Lejonet är en Ledare – framförallt en ledare för Sig själv! Visst lyssnar Lejonet på andras idéer och klokskap, men är trygg i att det bara är det Egna Hjärtat som sitter inne med Sanningen om vad som är rätt eller fel i varje ögonblick. 

Var gärna med på distansmeditation (utan kostnad) med Ombergs Ljusarbetare kvällen före Nymånen, dvs. tisdag 18/8, se länk! https://www.facebook.com/events/901372490347539/

Vi integrerar de nya energierna och ljuskoderna från årets Lejonportal och visualiserar Den Nya Lyckliga Värld som vi skapar tillsammans i 5D. Alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat, där du är.

Nymane 1.jpg

Lisa Aurelius - 13:52:19 | 1 kommentar