Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2021-01-04

Språnget till Det Nya!

NYMÅNE I STENBOCKEN 13/1 2021

Årets första Nymåne är en som det verkligen slår gnistor om!! Solen och Månen möts på 23° Stenbocken, mindre än en grad ifrån transformationsplaneten Pluto! Stenbockens tecken handlar om det jordiska, världsliga. Under det gångna året 2020 skedde mycket förändringar i den yttre världen genom att flera av de stora planeterna kom samman i detta tecken…

Det som sker nu under januari 2021 är att de s.k. personliga planeterna: Merkurius, Venus, Solen och Månen kommit till Stenbocken. Eftersom dessa 4 har en personlig inverkan, snarare än en värdslig, är det nu i våra individuella liv energin manifesteras. Stenbockens energi handlar mycket om att TA ANSVAR. Tar du ansvar inom alla områden av ditt liv? Finns det något beslut du måste fatta, något nytt steg som behöver tas för att du ska komma vidare i rätt riktning?

Att Pluto är i konjunktion med Nymånen hjälper oss att bryta oss loss!! Denna explosiva, djupt själsliga kraft, är vad vi behöver för att befria oss från det som fortfarande håller oss tillbaka. Håller oss tillbaka från att Leva Livet fullt ut, i Sanning och integritet – i linje med våra Själars önskan. Det är DU som skapar din egen verklighet och din Själ manar nu på dig för att komma loss!

Andens planet Neptunus är under denna period i kvadratur till Månnoderna. Detta handlar om att ”drömma en ny dröm” – livet vi lever är egentligen som en dröm, skapad av vårt eget medvetande. Det är dags att sluta drömma mardrömmar och istället drömma något verkligt lyckligt och vackert. Ögonblick för ögonblick.

Din Själ har en plan för det här livet. Det finns en karta som din inre vägvisare känner till och följer – om du bara ger den tillåtelse att styra dig. Det krävs att du vågar släppa taget om kontrollen. Och det krävs att du är öppen och ärlig med vad du verkligen känner i Hjärtat. Hjärtat har aldrig fel…

Jupiter och Saturnus är nu i Vattumannens tecken ett bra tag framöver (hela 2021) och banar väg för Den Nya Tiden, den lyckliga verklighet som ska vattnas och gro och så småningom slå ut i full blom! Från 8/1 och fram till mitten av mars är även den personliga planeten Merkurius i Vattumannen – vilket ger en utvidgning av vårt medvetande, ett insläpp av fria, luftiga tankar!

Vid denna Årets första Nymåne sätter vi intentioner för hela 2021.
Vilka visioner har DU för framtiden? Hur vill du leva ditt liv?

Uranus – styrare av Vattumannens Tidsålder – är nu i sin allra starkaste energi eftersom planeten ”står stilla”, inför att vända framåt igen dagen efter Nymånen. Detta ger ett enormt starkt inflöde av Den Nya Tidens energi – ett verkligt genombrott är möjligt! Att Pluto är i konjunktion (möte) med Nymånen och Uranus är i konjunktion med Mars – ger precis den knuff vi behöver för att våga ta språnget! Hela Universum hejar på oss nu!!

Var gärna med på distansmeditation med Ombergs Ljusarbetare vid denna kraftfulla Nymåne. Vi visualiserar Det Nya Paradiset och tar emot ljuskoder och healing från Källan. Vi sätter intentionen och tonen för den Högsta Bästa versionen av Livet på Jorden! Alla kan delta. Anslut dig i Hjärtat där du är. Se länk: https://www.facebook.com/events/233811978146965

arsskifte.jpg

Lisa Aurelius - 10:20:55 | 1 kommentar