Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2021-01-02

Månen och Du

”Jag vill ha en egen Måne….”

Det har du! Din Födelsemåne, det vill säga den plats i zodiaken där Månen befann sig när du föddes. Exempelvis har jag min Måne i början av Skorpionen (1°24’). En gång i månaden passerar Månen denna plats – och det brukar märkas i mitt liv…..!

Månen påverkar vårt känsloliv och genom att lära känna Månens energi i de olika tecknen får vi lättare att förstå våra egna och andras känslor. Särskilt intressant är det att hålla reda på när Månen är i ”ditt eget” tecken – för då brukar ditt känsloliv aktiveras påtagligt…

En gång i månaden har vi alltså vår personliga Månretur – att jämföra med Solreturen som sker en gång om året (på födelsedagen eller ngt dygn före eller efter). Alla planeterna i vårt födelsehoroskop påverkar oss starkt när de aktiveras av att planeten i fråga i Universum kommer tillbaka till den punkten. För att få lite perspektiv på det hela: Saturnusreturen sker c:a vart 29:e år och Plutoreturen vart 248:e år. Vår Pluto återvänder m.a.o. inte under hela vår livstid, vilket även gäller Neptunus. (165-årig cykel.)

Eftersom Månen rör sig så snabbt genom zodiaken (drygt 2 dygn i varje tecken och c:a 28 dagar per cykel) påverkar den oss starkt, på ett personligt plan. Därför är det så intressant att följa den i det dagliga livet!

Och här vill jag slå ett slag för Mirakelkalendern 2021 – som ett enkelt redskap för att följa Månen. Varje dag ser du i vilket tecken Månen befinner sig och du får också klockslagen för när den byter tecken. Vid varje Nymåne och Fullmåne finns texter att läsa (skrivna av mig). Mirakelkalendern är också en Intentions- och Tacksamhets-kalender samt fungerar som en vanlig veckokalender för anteckningar.

Nu har vi Nyårs-kampanj och säljer Mirakelkalendern för 188 kr (ord. pris 299 kr) Det vill säga 111 kronors rabatt per kalender. Priset gäller tills vidare, med reservation för slutförsäljning!

Gott Nytt Mirakulöst År!

www.soulwarrior.se

(Klicka på Mirakelkalendern!)

FÖR DIG SOM VILL TA REDA PÅ VAR DU HAR DIN MÅNE:

På Astro.com kan du själv (gratis) kolla genom att fylla i dina födelseuppgifter (även ort och klockslag är viktigt!)
https://www.astro.com/cgi/chart.cgi?;clang=e;btyp=w2gw;rs=3;cid=ehcfilekvCEem-u1535723112;usechpref=1;nhor=1
Klicka uppe till höger på “Add a New Person”.

Ett annat alternativ är att anlita en astrolog och få ditt födelsehoroskop!

7ab649fa65c843cc95f4d1d43fe4b70b.jpg

Lisa Aurelius - 13:18:52 | 1 kommentar