Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2021-01-11

Den Första Nymånen i Den Nya Tiden!

NYMÅNE I STENBOCKEN 13/1 2021

Helt galet – men här kommer en FJÄRDE text om denna speciella Nymåne!!

Kanske är detta den mest intensiva Nymåne vi någonsin upplevt…? Universum slår på stort, på alla sätt och vis nu!

Pluto, Uranus och Mars är några av huvudrollsinnehavarna – och dessa är Universums starkaste planeter för FÖRÄNDRING!!! 
Dessutom råder ett mycket stort antal kvadraturer (12 stycken!!) på himlavalvet – som trycker på och inte låter oss komma undan…! 

– Vem är du, där allra innerst inne? Innanför de skyddande lager som du byggt upp under livet?

I dessa starka energier kan det bubbla upp ilska, smärta, sorg. Kanske ett rent ursinne? – Låt det komma! Det är en del av din frigörelse! Vi kan inte bära runt på dessa hindrande lager längre – våra Själar vill bli fria att blomma ut och skapa! Skapa det som vi kommit hit till Jorden för att uträtta och uppleva!

Det är dags att återta vår fulla kraft – och detta känner våra Själar och trycker på så mycket de kan! Det kan bli ett starkt inre tryck. Försök att hålla fokus i ditt Hjärta och stanna där, vad som än händer. Vila i din egen kärna.

Detta är den Första Nymånen sedan vi passerade Portalen vid Vintersolståndet – portalen till Vattumannens Gyllene Tidsålder! Nu, i Stenbockens tecken, manifesterar vi Den energin i våra jordiska liv! Släpp in din Själ att inkarnera fullständigt i din fysiska kropp – så att du kan leva som ditt Gudomliga Jag, den Högsta versionen av dig själv i jordisk kropp!

När Pluto är inblandad handlar det om djupgående transformation – Död och Återfödelse! Det gamla, rädda Egot dör bort och ger plats för det Nya Egot – som är ett Ego genomsyrat av Själens Ljus – ett redskap för Det Gudomliga!

Nu sätter vi intentioner och målar upp våra VISIONER för Det Nya Året, Det Nya Livet i den Nya Tidsåldern! Hur vill du leva, vad är din Själs djupaste längtan?

Delta gärna i distansmeditation 13/1 kl. 21.00. Vi badar i Ljuset som flödar in och bygger ett starkt ljusfält som blir en blåkopia av den Nya Värld som vi skapar åt oss – Det Nya Paradiset på Jorden! Se länk! https://www.facebook.com/events/233811978146965

PS. Köp gärna en Mirakelkalender åt dig själv – som ett sätt att följa Universums rytm och utveckla din förmåga till samskapande med Källan. www.mirakelkalendern.se

nedladdning.jpeg

Lisa Aurelius - 14:20:01 | 2 kommentarer