Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-07-12

Det Sårade Hjärtat läker!

Det har förbryllat mig när jag hört sägas att ”Jorden är Vintergatans Hjärta” – är det inte kärleksplaneten VENUS som är det??? Men så kom svaret, inifrån:

Venus är Jordens systerplanet. – Moder Jord och Moster Venus!
Jorden är Det Sårade Hjärtat. (Den Gamla Jorden i 3D) 
Venus är det Högre Hjärtat – kärleksgudinnan i sin fulla prakt! 

Jorden har tagit på sig rollen av Vintergatans Sårade Hjärta – och spelar därmed en mycket viktig roll – ja faktiskt HUVUDROLLEN i Det Universella Spelet i denna tid! Hela Universums blickar är riktade mot Jorden och dramatiken som utspelas här när hjältinnan Moder Jord läker sina djupa sår till gagn för hela Kosmos! 

Det är genom läkningen av såren som Ljuset frigörs och Jorden kan bli en Kärlekens och Glädjens planet i den 5:e dimensionen!!! Moder Jord är sannerligen en hjältinna – och VI MED – eftersom vi är hennes Barn och en del av Henne!!! När vi, var och en av oss läker såren i vårt eget Hjärta, helar vi samtidigt Moder Jords Hjärta, det frusna Hjärtat i Vintergatan. När såren i Hjärtat är fullständigt läkta blir Vintergatan till en Vårgata!

I varje Hjärta armt och mörkt, sänd Du en stråle blid – en stråle av Ditt Kärleksljus i signad JULI-tid….!!!

De båda eklipserna (sol- och månförmörkelse) under juli 2019 ger en fantastisk chans till djupgående läkning. Solen är under denna månad i Kräftan – Den Gudomliga, Varma Modern, som bär gudinneenergin från Venus i sitt Hjärta. Även Venus är i Kräftan nu!!! OCH Månens Norra Nod, som representerar ”vart vi är på väg”!!!! (Norra Noden stannar i Kräftan ända tills nästa sommar!) Det är genom Gudinnans Kärlek som såren läks! Gudinnan, som är en del av oss själva, vårt Sanna Jag…

Låt oss läkas! Låt oss öppna våra Hjärtan för kärleksljuset som vill komma in där och röra runt!!! Det GÖR ONT att röra om i gamla sår – men våga ändå – det ÄR mödan värt! Det är som att föda barn – det är värt mödan och smärtan hundra gånger om – och dessutom är det ENDA VÄGEN!!!! Jag menar – jag har aldrig hört talas om något foster som stannar kvar i livmodern för alltid…(!) Den Nya Tiden VILL födas nu – och det kommer att SKE, det finns ingen återvändo!!! Låt födslovärkarna ha sin gång och Lita på att Vi är i Goda Händer! Vi är ständigt omgärdade av Ljusets Barnmorskor och Moster Venus som håller oss i handen genom hela processen!  

Var gärna med och meditera, där du befinner dig, vid tidpunkten för Månförmörkelsen tisdag 16/7 kl. 22.00: (se länk!)
https://www.facebook.com/events/2687630091247230/?active_tab=about
 
Den som vill kan göra följande förlåtelseceremoni inom sig:
I Gudinnans varma Hjärta ber vi om full välsignelse för allt lidande och mörker som ägt rum på denna planet genom generationerna. Skapa inre bilder av hur du tackar dina förfäder – kanske du vill föreställa dig att du bugar dig för dem alla i vördnad och tacksamhet för den smärta de gått igenom i sina liv och att du lägger blommor vid deras fötter. Tacka sedan dig själv för all den smärta som DU tagit på dig att gå igenom. Se hur det regnar blommor över dig och hela skapelsen och att världen befrias i Ljuset! Se hur det sårade Hjärtat når en fullständig läkning och Harmoni och att det badar i ett rosa Kärlekshav.

earth pastel.jpg

Lisa Aurelius - 10:11:23 | 2 kommentarer