Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-07-08

Svenska Omberg – ett av Jordens 12 chakror?!

Det är sannerligen spännande att leva i denna tid när Det Nya håller på att födas – Den Nya Människan och Den Nya Jorden i 5:e dimensionen!! Mer och mer uppdagas för oss, bit för bit – pusselbitarna faller på plats i en rasande takt nu!

Att Omberg är Sveriges Hjärtchakra (och Tredje öga) kom till min kännedom i samband med att jag bosatte mig här i trakten. (Vårt nuvarande hem ligger några kilometer från Omberg.) Första gången jag besökte Ombergs Hjässa på midsommarafton 2018 fick jag själv erfara detta som en Hjärtats sanning – energin på denna plats är väldigt speciell – som en gudomlig, varm modersenergi… 

Att berget har en kvinnlig energi har också varit känt sedan urminnes tider, det finns urgamla sägner om en ”drottning Omma”… Sägnerna berättar om vem hon var – men vi känner och upplever här och nu att drottning Omma i Den Nya Tiden är ett medvetande – på samma sätt som med Kristusmedvetandet som finns i oss alla!

Under det år som jag bott här har jag efter hand fått ta del av mycket intressant information om Omberg som människor här i trakten har delat med sig av. David Appelgren (en av eldsjälarna bakom Ombergs Ekogård och Naturtempel) har berättat om hur buddhistmunkar från Tibet för några år sedan ”vallfärdade” till Omberg och förklarade att Omberg för dem är ett heligt berg – och de ska enligt David också ha hävdat att Omberg är ett av JORDENS chakror!!! Denna info har dock ända tills alldeles nyligen förvirrat mig, och jag har förhållit mig en smula tveksam till den, eftersom jag känt till att det finns 7 chakror på kända platser på Jorden – M:t Shasta i Kalifornien är rotchakrat osv… Men i och med att jag i mitt förra blogginlägg (som jag skrev tidigare idag!) insåg att det nu lär finnas 12 stycken chakror på Jorden (likt hos den 5-dimensionella människan!) – så föll allt på plats!! 

Att Omberg är en mycket betydelsefull kraftplats råder det ingen tvekan om, då det finns energikanaler från Omberg till Jordens Hjärtchakra (Glastonbury i England), till Jordens Halschakra (Den stora Pyramiden i Giza, Egypten) och till Jordens Kronchakra (Mount Kailash i Tibet)! Detta talar för att det är korrekt information som de tibetanska munkarna gav till David – att Omberg ÄR ett av Jordens chakror – nämligen ett av de 5 som tillhör Den Femte dimensionen!!!

Namnet OMMA är också högst intressant! Jag har insett att ”Omma” innehåller Skapelsens Ljud ”AUM” – fast i omvänd ordning!! ”OM” eller ”AUM” är ju ett mycket heligt mantra som består av ljuden AAA och OOO och MMM och de vibrationer som uppstår när man chantar dessa tre ljud är mycket kraftfulla!!! Numera chantar jag ”Omma” – och känner en fantastisk kraft i det!!!

Gudinnan håller på att vakna i oss och i Jorden! Det varma Hjärtats portar håller på att slås upp på vid gavel – och ur den energin uppstår den Lyckliga, Kärleksfulla Verkligheten. Och Sverige har, trots sin ”litenhet” som land, en nyckelroll! Vid närmare eftertanke har jag alltid varit lite förundrad över att inget av Jordens 7 chakror är beläget i Sverige – eftersom jag vetat om att vi har en speciell roll i Jordens och Mänsklighetens uppvaknande i den Gyllene Tidsåldern! (De flesta av oss har nog hört talas om de gamla profetiorna om att ”Ljuset ska komma från Norr” osv…) Nu klarnar det! Sveriges Hjärtchakra Omberg håller i denna tid på att utveckla sin potential som ett av Jordens 12 chakror i Den Femte Dimensionen!!!! 

Tro’t den som vill!!! – Och den som får till sig någon bekräftelse på att denna information är sann, eller kan bidra med ytterligare bitar till pusslet får väldigt gärna höra av sig!!!!

Lisa Aurelius; Omma, SW-Eden

527a04742dd50563afed8ab8.jpg

Lisa Aurelius - 13:28:36 | 1 kommentar