Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-11-07

Merkuriuspassage 11/11 2019 – Högre, Kärleksfullt Medvetande!

Mästarportalen 11:11 sammanfaller i år med en mäktig och sällsynt astronomisk händelse, nämligen en s.k. Merkuriuspassage. Fenomenet innebär att Merkurius passerar Solen och blir synlig som en liten svart prick mot solskivan. Detta kommer inte att inträffa igen förrän år 2032.

Merkurius energi står för vårt medvetande, vår tankevärld. Och Merkurius är verkligen ”på tapeten” i Universum nu under förspelet inför 2020 – framförallt genom den viktiga retrogradperioden i Skorpionen, som jag strax ska återkomma till. Att planeten Merkurius visas för oss på detta tydliga sätt, ser jag som att Gud/Universum skickar ut ett pekande finger och uppmanar oss: ”Missa inte denna mycket betydelsefulla huvudrollsinnehavare i Det kosmiska dramat – för det som utspelar sig nu banar väg för Det Stora Skiftet!”

Ja, Merkurius aktuella retrograd i Skorpionen som pågår under några veckors tid banar väg för den stora transformation som väntar oss under 2020. Merkurius står som sagt för vårt medvetande (tankar, intellekt, kommunikation) och Skorpionen står för djup transformation! Retrograd betyder att planeten rör sig bakåt i zodiaken, och detta innebär en ytterligare förstärkning av den transformerande kraften. Vi ser vad i vårt tankeliv som behöver förändras och läkas för att vi ska kunna leva i harmoni och frid. – Vi ljusarbetare vet att våra tankar skapar vår verklighet, men nu blir detta ännu tydligare för oss! Vi ser vad det är som ”ställer till det för oss”, vilka begränsande föreställningar och negativa tankar som poppar upp i vårt sinne och skapar disharmoni och lidande…

Våra sinnen behöver omprogrammeras! Och det är just vad som sker under den pågående uppstigningsprocessen, när vi stiger i frekvens och blir kanaler för allt mer av ”gudsmedvetandet”, eller om vi hellre vill kalla det ”kosmiskt medvetande”. Ur detta Högre, kärleksfulla perspektiv ser vi allt som det är, och illusionerna faller bort, en efter en, som torra löv…

Genom att BETRAKTA våra ”lägre” tankar, lösgörs tankarnas grepp om oss. Vi medvetandegör dem, så att de inte längre kan styra oss via autopilot! När vi SER dem förlorar de sin kraft, och vi kan göra ett aktivt val att VÄLJA DET NYA – Högre, Kärleksfulla tankebanor som säger Sanningen, inte Lögnen! (Lögnen om elände, skuld och dömande som skapar missnöje, missmod och annat lidande.) När vi ser allt ur ett Högre Perspektiv, ser vi att allt är orsak och verkan och del av det Mänskliga Spelet. Det spel som ägt rum så länge på Jorden och som nu äntligen står inför en uppgradering där vi får kvala in till att spela i en högre division – ja, eller kanske snarare dimension! Detta blir slutet på lidandet, och vi närmar oss det med stormsteg, bokstavligen! Visst kan det göra ont när Stormen river, men ge inte upp, vi är snart igenom! Se, bara se – allt är omhändertaget! Alla smärtsamma tankemönster kan vi med varm hand överlämna till Ljuset och låta transformationen ha sin gång…

Affirmationer kan vara ett värdefullt hjälpmedel – varför inte börja dagen med några affirmationer när vi fortfarande ligger kvar i sängen? Förhoppningsvis kan vi ta oss tid att meditera en stund på morgonen också, och koppla in oss på kristallnätverket (höljet av ljus som omsluter Gaia) och de Högre frekvenserna.

Allt är en fråga om PERCEPTION. Ser vi med Tacksamhetens och Tillitens ögon, eller med de gamla, missnöjda ögonen?

Att Merkuriuspassagen sker samtidigt som 11:11-portalen betyder att vi är redo att uppgradera vår roll som Mästare över våra egna liv, genom att välja de nya, kärleksfulla tankebanorna! Man brukar ju förresten prata om ”11:e timmen”, och vi befinner oss verkligen där NU – i slutspurten inför 2020!

ANDLIGT UPPVAKNANDE handlar om ett skifte av medvetandet, vilket åskådliggörs för oss denna dag genom att Merkurius (medvetandet) gör sitt segertåg framför Solen – den strålande Gudomliga Ljuskällan! Vi stiger igenom 11:11-portalen och stiger samtidigt till en högre nivå i vårt medvetande, stärkta i vår roll att skapa en Lycklig Verklighet åt oss själva och en ny, Gyllene Era för Jorden och Mänskligheten!

Var gärna med och meditera måndag 11/11 kl. 21.00.  Se länk! https://www.facebook.com/events/1442977835870838/

314540_10150331402453461_672503460_8149237_1409886490_n.jpg

Lisa Aurelius - 16:32:23 | 1 kommentar