Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-09-29

GUD och GULD!

Har ni tänkt på att “GUD” och “GULD” är nästan samma ord! Man behöver bara lägga till ett “L”. Detsamma gäller på engelska: GOD – GOLD! Mycket passande, inte sant?

Frekvensen av Gud är ett varmt, gyllene ljus. Detta Ljus är den rena Gudsupplevelsen som genomsyrar människan och hela skapelsen i Den Gyllene Tidsåldern, som vi nu är på väg tillbaka till…

I den Gyllene Tidsåldern VET människan att hon är ett med Gud. Hon VET att alla hennes behov alltid är uppfyllda – och lever i fullständig tillförsikt och harmoni.

Upplevelsen av ”brist” kan inte längre finnas när Gudsmedvetandet blivit verklighet. Vare sig det gäller brist på tid, lust, ork, pengar, tålamod, kärlek eller något annat. När vi är i detta sanna tillstånd upplever vi total enhet med livet. Vi är i flödet och allt är omhändertaget i stort och i smått. Vi är ett med Källan till Allt.

Innan vi är där helt och fullt, i den Sanna, rena Gudsupplevelsen, kan vi använda oss av att visualisera hur GULD fyller upp de tomrum av olika slag som vi upplever. Om vi till exempel känner oro över något, kan vi först och främst inse att detta är en brist på tillit. Sedan kan vi kalla på hjälp av Gu(l)d och föreställa oss att Gyllene Ljus fyller den delen av oss som halkat utanför enheten och tryggheten. (Oftast är det i Hjärtat som känslan sitter.) Om det är en yttre situation som oroar oss kan vi skicka gyllene ljus som omsluter det hela. Läkning sker för fullt av alla fragmenterade delar nu – och Guldet är nyckeln till Enhetsupplevelsen!

Hur ”oroligt” eller skrämmande det än kan kännas i dessa tider, så kommer Guldet att ta över och översvämma vår inre och yttre värld. Fylla ut sprickorna så att allt blir helat igen… Av Guld är du kommen, av Guld ska du åter varda. Nu och för evigt…..sanden blir till Guld!

29_001.jpg405.jpg

Lisa Aurelius - 15:49:12 | 2 kommentarer