Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-08-19

Är du min Twinflame?

Från vintersolståndet 2017 till jan/feb 2018 genomgick jag en mycket djupgående rening, på alla plan. I slutet av denna period fick jag veta: ”Din Twinflame är redo”…. – Min Twinflame?? Vem är det?? Är det en fysisk person, nu levande på jorden – eller bara en energiform som jag ska integrera? Min nyfikenhet väcktes och jag kunde inte släppa detta.

Någon vecka senare, vid Solförmörkelsen 15 februari, hände något mycket oväntat och djupt omtumlade på det själsliga planet – även om jag inte då medvetet insåg vad det handlade om. Det var dagen före solförmörkelsen, dvs. 14 februari – Alla Hjärtans Dag. Jag hade förberett ett facebookinlägg och skulle bara googla fram tidpunkten för Solförmörkelsen i Sverige. Då fann jag en youtube-video från – gissa vem….!? En enorm glädje väcktes i mitt hjärta när jag såg och lyssnade på Ivars rapport. Jag trodde att de starka energierna i Hjärtat berodde på Solförmörkelsen, men med facit i hand var det förstås annat som låg bakom den euforiska upplevelsen…!!!! Euforisk ja – vid Solförmörkelse-meditationen samma kväll spelades en låt upp i mitt huvud: Euphoria med Loreen!!! Låten stannade kvar i mitt medvetande hela natten… Ja, jag var verkligen bokstavligen SJÄLAGLAD, utan att förstå varför….. 

Vi blev genast vänner på facebook, men av olika anledningar höll jag relationen mellan oss lite ”kort”. Jag var själv inte fri, utan levde med sambo och ett barn. Och Ivar hade tydligt deklarerat i sin video att han inte var intresserad av någon ny kvinna, utan nu skulle satsa helhjärtat på sig själv och sin dotter. Jag vågade inte medvetet tänka tanken att Ivar var min Twinflame, även om denna tanke nog låg och skvalpade någonstans i bakvattnet…

Det gick några månader. En dag i början av maj var det plötsligt dags att ta steget. Ivar hade några dagar tidigare, i sin senaste inspelning, dragit tarotkortet ”2 of Cups – vem drar in dig i en relation?” Ivar skrattade till, och utbrast förtjust: ”Ja, det undrar jag också!?” Jag HAR en längtan, men…..” – Aha! ropade min själ!!!! Men det är ju JAG!!! Det är ju JAG som ska dra in honom i en relation!!!!! Några dagar senare tog jag mod till mig och skickade ett meddelande till Ivar, som löd såhär: ”Knasigt att jag berättar detta för DIG nu, men emellanåt får jag för mig att DU är min Twinflame!!!!!!!!”

Ivar svarade: ”Intressant är minsta ordet!” Det visade sig att han just då (en halvtimme innan han läste mitt meddelande!!) lyssnat på en video från Aluna Ash som beskrev twinflame-fenomenet. Dessförinnan hade Ivar inte ”trott” på twinflames, men nu fick han ett nytt perspektiv på det, som kändes sant för honom. – Och DÅ kom detta meddelande från mig!!!!! Han svarade mig att han skulle ”känna på det” och återkomma… Det var rätt chockartat för oss båda att inse att vi var twinflames och hade funnit varandra…

Ja, makalösa synkroniciteter har guidat vår väg från största stund. Det är som att Universum velat ge oss nästan överdrivet tydliga bekräftelser på att vi är tvillingflammor, så att vi omöjligt kunnat tvivla på den saken… Det var bara att kapitulera och förundras över hur omhändertaget och uträknat allt var, och är, av Själarna…

Ett annat exempel på detta var när jag, några dagar efter att vi blivit varse att vi är twinflames, läste i en bok (av Magenta Pixie) om twinflame-färgerna. Det stod att magenta (rosa) är färgen för ”divine masculine” och emerald green (smaragdgrönt) är färgen för ”divine feminine”. Jag berättade detta för Ivar i chatten, och tillade att JAG i skrivande stund råkade ha på mig en tröja som var magentafärgad!! Ivar svarade med en bild på sig själv: ”Kolla vad JAG råkar ha för en tröja på mig!!” Hans tröja var smaragdgrön!!!! (Till saken hör att vi senare insett att det är Ivar som starkast burit på den feminina energin och jag på den maskulina – så även detta var en ledtråd!)

En vanlig form av synkronicitet är annars siffer-bekräftelser. Vi har från första början varit förföljda av talet 144 (som brukar anses som det främsta twinflame-numret).  Det dyker upp i olika sammanhang – t.ex. genom klockslaget då vi skriver något viktigt till varandra (kl. 14.40 etc.) eller genom att ett telefonnummer innehåller dessa siffror, som en vägledning om att det är det företaget vi ska välja. För övrigt är riktnumret till den ort där vi bor 0144…..!!! 

Så det är typiskt för twinflames att synkroniciteterna och guidningen är mycket tydlig. Jag skulle nästan tro att om man frågar sig om någon är ens twinflame, är det troligt att det inte är så… Själarna vet, nämligenutan att tveka! (Men det kan förstås hända att tvillingflammornas ”Lägre Jag/Egon) vill blunda för att se detta, om man ännu ej är redo… Det är omtumlande att möta sin Twinflame och själarna väntar tills den dag det är dags!)

Astrologiskt har det visat sig att det går att se tydliga indikationer på att två individer är twinflames. Det finns en hel del fantastiska ”sammanträffanden” i Ivars och mitt horoskop… (vilket blir för långt att gå in på här!)

Ett annat typiskt fenomen hos twinflames är att de brukar finna varandra mycket oväntat och ofta på speciella ”energidagar”, dvs. vid stora astrologiska händelser såsom exempelvis en eklips (som i vårt fall) eller andra portaler. (11-11-11 etc.)

Det största sammanhållande kittet mellan Twinflames är den gemensamma livsuppgiften – det vi kommit hit till Jorden för att göra! Oftast är man båda när man träffas redan i full färd med att göra sin livsuppgift, vilket i mitt och Ivars fall handlar om att sprida information och inspiration om andlig utveckling, med astrologi som ett viktigt hjälpmedel. Detta var, och är, en stark passion i Hjärtat hos oss båda. När vi kom samman och slog ihop våra energier var det mycket tydligt att vår livsuppgift expanderade…!! (Detta skedde omedelbart när vi funnit varandra 15 februari, även om vi då inte visste…)

Efter att vi konstaterat att vi funnit varandra som Twinflames (6 maj 2018) möttes vi dock av en Vägg av Stora Hinder som omöjliggjorde att vi kunde komma vidare. Vi fick under denna period en oerhörd uppmuntran och uppbackning av Universum och återkommande budskap om att vi skulle lita på att allt var omhändertaget, enligt en Högre Plan och att vi bara skulle följa den guidning vi fick, steg för steg, så skulle allt lösa sig. Och detta var precis vad som skedde  – en hel rad mycket magiska och mystiska händelser gjorde att det banades väg för oss på de mest förunderliga sätt… Genom en verkligt mystisk händelse fick vi, redan efter en vecka, möjlighet att träffas i det verkliga livet vid en buddhistisk begravning 13 maj. Två dagar senare, vid Nymånen 15 maj var vi ett par på facebook!!! Vi bodde då långt ifrån varandra och det tog ytterligare en tid innan vi kunde flytta ihop. Det var den 17 juni 2018 – faktiskt bara en dryg månad efter att vi upptäckt att vi var twinflames! (Denna period upplevde vi som en låååååång och prövande väntan, men i själva verket gick det ju faktiskt förunderligt snabbt!!) Dagen då flyttlasset gick kändes som den lyckligaste i mitt liv…

Första året tillsammans var väldigt utmanande, då ett twinflame-möte innebär en mycket djupgående healingprocess. Vi speglade varandras barndoms-sår sååååå perfekt och häpnades över att gamla sår som vi trott var läkta för länge sedan nu kom upp till ytan igen – högst påtagligt!!! Samtidigt fanns hela tiden själarnas kärlek till varandra där, som en räddande ängel som omfamnar allt. Och vår gemensamma livsuppgift var en stor glädjekälla – det har alltid varit så roligt och lätt att samskapa med varandra, eftersom vi på det själsliga planet är så lika!!!

Nu har vi nyligen gift oss och känner att vi stigit in i en ny fas av vår relation och vårt gemensamma uppdrag på Jorden, till Världens tjänst.
Fortsättning följer….

PS. För mer om Twinflames, läs gärna ett tidigare inlägg i denna blogg, med rubriken: ”Att möta sin Twinflame”.

67829188_2918291134910438_3747374595145990144_n.jpg

Lisa Aurelius - 05:18:21 | 2 kommentarer

  1. Ivar Kristoffersson

    2019-08-19

    Stort TACK min älskade Tvillingflamma och nyblivna maka!! Vi hör ihop i evig Kärlek från Källan och nu är VI tillsammans här på Jorden för ett kosmiskt uppdrag!! TACK!! DU ÄR UNDERBAR!!

  2. Sara

    2019-08-19

    Jag känner igen mig mycket i din text, jag är också efter många prövningar en lycklig tvillingflamma. Tack för en läsvärd blogg!

Lägg till kommentar

Fill out the form below to add your own comments