Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-08-03

Lejonportalen 8/8 – avstamp in i Villkorslös Kärlek!

Lejonportalen pågår 26/7 – 12/8, med en kraftfull kulmen den 8/8. Det handlar om en Hjärtöppning av stora mått – våra hjärtchakran får ta emot nya ljuskoder som öppnar upp för att kunna uppleva Villkorslös Kärlek! (Se föregående inlägg ”Augusti 2019 – Lejonhjärtat visar vägen” för en utvecklad förklaring av Villkorslös Kärlek!) 

Lejonportalen handlar om att införliva det Upplysta Lejonets egenskaper: Styrka, mod, uttrycksfullhet och lekfullhet, ett självsäkert lugn och en stark Kärlek – inte minst SJÄLVKÄRLEK! Lejonet tror på sig själv och sin egen kraft. Lejonet är fri att leka och skapa och njuter i fulla drag av livet, att bara vara sig själv och rulla runt i gräset.

Självkärlek är att acceptera ALLA sidor hos sig själv, inte förskjuta det som vi tycker är ”mindre vackert”… 
Självkärlek är att ta hand om sitt eget Inre Barn när det behöver stöd och tröst.
Självkärlek är också att sätta gränser och ryta ifrån när det behövs!
Självkärlek är att vara stolt över sig själv och bejaka det som vi älskar att göra – det som får oss att leva upp och känna att ”det är underbart att vara Jag!”
Självkärlek är även att älska andra – vilket är ofrånkomligt, eftersom den Sanna Självkärleken svämmar över till allt och alla! När vi älskar oss själva helt och fullt, känner vi oss förälskade i Livet självt och alla som kommer i vår väg! Vi ser hur vi alla, med våra olika personligheter, egenheter och uttryck är en del av Den Stora Skapelsen. I själva verket finns det ju bara Ett Enda Jag – med miljarder olika ansikten….!! Och detta Jag förtjänar all vår Kärlek, utan förbehåll!

Diamant och smaragd är viktiga nycklar vid denna portal. Smaragden är Gudinnans kristall och diamanten är den ädlaste formen av kristall, det transparanta Varandet som bryter de kosmiska ljusstrålarna i regnbågens alla färger! Våra Hjärtan får nu ta emot nya koder som aktiverar en öppning av det 13:e chakrat – Gudinnehjärtat! Gudinnehjärtat innebär Guden och Gudinnan i Union! Dess kvalitet är obegränsad styrka och Villkorslös kärlek!

Vid Lejonportalen sker ett Äktenskap mellan det maskulina och feminina (Guden och Gudinnan) inom oss! De har egentligen alltid varit gifta, men nu upptäcker vi detta – och då blir de så lyckliga att de dansar glädjedans i Hjärtat! Det är på tiden att vi stiger in i vår styrka nu. Det Helade Hjärtats styrka!

Föreningen mellan Mannen och Kvinnan inom oss innebär slutet på allt sökande efter Kärlek utanför oss själva… 

….och när Guden och Gudinnan blivit Ett, är steget inte långt till Himmelen på Jorden….

Var gärna med och meditera vid Lejonportalen – där du befinner dig! Vi öppnar upp oss för de nya ljuskoderna som flödar in… Se länk! 
https://www.facebook.com/events/363682701219265/?active_tab=about

nr 4.jpg

Lisa Aurelius - 12:18:24 | 2 kommentarer

  1. Ivar Kristoffersson

    2019-08-03

    Stort Tack!! Så bra!! TACK!!

  2. Anette

    2019-08-05

    Tack💜 Spännande! Hoppfullt! Den 8 aug ska jag titta på två hus eftersom jag vill flytta. Låter som rätt dag 😁

Lägg till kommentar

Fill out the form below to add your own comments