Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2019-08-02

Augusti 2019 – Lejonhjärtat visar vägen!

Vi är inne i Lejonets säsong nu – Solen stannar i Lejonet större delen av augusti. 
Lejonet är Hjärtats tecken, och Solen är dess styrare. Våra Hjärtan vill öppna sig mer och mer, likt blommor som hungrigt gapar mot Solen för att lapa i sig av de varma strålarna. Detta år är Lejoninflytandet särdeles starkt, då vi har flera planeter i Lejonet under en stor del av månaden. Vi rivstartar med en extra kraftfull Nymåne (s.k. supermåne) 1/8 och den 8/8 kulminerar energin i Den stora Lejonportalen! (se annat inlägg!) I mitten av månaden väntar sedan ett starkt kärleksmöte mellan Solen och Venus, som vi lär få anledning att återkomma till…

(Det Upplysta) Lejonets styrka är SJÄLVKÄRLEK – att verkligen ÄLSKA sig själv (och därmed även andra!) precis som man är, eller ”trots ALLT” och i ALLA väder!! Detta är lättare sagt än gjort…! Det är väl ingen konst när Solen skiner och vi är nöjda med oss själva och visar våra bästa sidor – men frågan är om vi kan känna samma Kärlek till oss själva i de stunder då vi ”uppför oss illa”, dvs. på ett eller annat sätt inte lever upp till våra egna ideal? 

Villkorslös Kärlek är inget man kan ”lära sig”, utan en naturlig kvalitet hos det befriade Hjärtat.

Vi behöver vara modiga som Lejon för att våga se såren i vitögat. Så fort det inte känns helt harmoniskt inom oss, är det något som vi behöver SE! Genom att uppmärksamma smärtan eller störningen (hur liten den än må vara) och tillåta oss att verkligen känna den, så starkt som möjligt, kan den förlösas och frigöras. Lägg gärna handen på hjärtchakrat och försök att riktigt ”koka” i känslan! Sår är lagrade energiladdningar som behöver aktiveras för att transformeras! Så varje gång vi känner en disharmoni av något slag, är det en förtäckt gåva – för när energiladdningen får bli frisläppt omvandlas den till Ljus!

Villkorslös kärlek är inte mänsklig utan gudomlig (själslig). Denna Kärlek är en gåva från Högre Dimensioner, och när vi är intonade på högre frekvenser blir det vår verklighet att leva i den Allomfattande Kärleken, utan dömande och missnöje. När våra Högre Jag (våra Själar) tar sin boning fullt ut i våra Hjärtan och fysiska kroppar är den Villkorslösa Kärleken vår naturliga upplevelse. – Av oss själva, varandra och världen.

Det är hit vi är på väg, och vi förbereds nu intensivt för att kunna härbärgera allt större mängder Kärleksljus i våra Hjärtan och kroppar. Eftersom vi inte är vana vid så mycket Ljus, krävs det uppgraderingar av systemet.  Detta sker genom att vi får ta emot nya ljuskoder från kosmos. Sådana uppgraderingar sker ofta kollektivt vid speciella tidpunkter såsom nymånar, fullmånar, eklipser och andra speciella portaldagar. (Faktum är att energivågorna på senare tid blivit så kraftfulla och kommit så tätt att man knappt kan urskilja var den ena börjar och den andra slutar…..allt smälter in i vartannat – och det är nästan som om hela denna sommar blivit en enda stor Portal…..!) 

Under augusti 2019 kan vi förvänta oss påtagliga förändringar, ett genombrott i energin, då stora saker är i görningen! Det 13:e chakrat ska öppnas hos Människan och Jorden – Gudinnans Kristallhjärta! Hos människan är det beläget på samma ställe som det ”vanliga” hjärtchakrat, men det är betydligt större i omfång och det har även starka kopplingar till vårt Tredje Öga! Dess energifält sträcker sig långt utanför den fysiska kroppen. Den främsta egenskapen hos Gudinnehjärtat är dess Natur av Villkorslös Kärlek, som inte bara känner utan även SER allt, utan att döma. Sannolikt kommer inte det fulla öppnandet av det 13:e chakrat att kunna ske under augusti 2019, men det är en viktig aktivering som sker nu… 

Lejonet – kung och drottning i sitt eget liv

Lejonets energi handlar också om att kunna vara bestämd och säga ifrån – det är kärleksfullt att ryta till när det behövs! Vi behöver lära oss att vara tydliga mot omgivningen med vad vi vill och inte vill – att inte gå med på saker som inte känns rätt i Hjärtat!

Lejonet är djungelns konung – vi stiger in i att vara kung och drottning över vårt eget liv – där vi har makten över vår egen Lycka.

Lejonet är så starkt, så modigt, så vackert! Dags att se vår egen skönhet och storhet och bejaka allt som vi ÄR med stor integritet och i vördnad och medkänsla med oss själva. Vi har kommit till Jorden för att LYSA – i all vår prakt och strålglans!

Missa inte det stora öppnandet av Lejonportalen 8/8! (Lejonportalen pågår 26/7 – 12/8, men når sin kulmen 8/8) Denna dag anordnas världen över många gemensamma meditationer och energiarbeten av olika slag. Exempelvis finns ett fb-evenemang som Sandra Andersson har skapat, kl. 20.00. Ombergs Ljusarbetare håller meditation kl. 21.30, se länk: 
https://www.facebook.com/events/363682701219265/?active_tab=about

lion-reverence-696x464.jpg

Lisa Aurelius - 12:59:14 | 1 kommentar

  1. Ivar Kristoffersson

    2019-08-02

    Stort TACK!! Bra, välskrivet och sant!! Dags för Lejonet i oss att visa vägen!!

Lägg till kommentar

Fill out the form below to add your own comments