Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2021-01-06

Avspark till 2021 och Den Nya Tiden!

OM NYMÅNEN 13 januari – DEL 2

Denna Nymåne är så oerhört betydelsefull och speciell att jag inte kan låta bli att skriva ännu en text om den!!!!! 
Det framstår tydligt att den är skapad att vara en språngbräda mellan 2020 och 2021. Mellan det som varit och det som komma skall!

Minns ni hur allting började? Det stora Mötet mellan Pluto och Saturnus 12 januari 2020. – Det som satte igång den Stora Våg av Förändring som sedan sköljde över vår värld under hela 2020…

Vid denna Nymåne, exakt 1 år senare, aktiveras dessa energier igen!! Nymånen infaller nämligen på samma plats i zodiaken – 23° Stenbocken – där det världsomvälvande Kosmiska mötet ägde rum!!

Och inte nog med det – nu är PLUTO där IGEN!!! – Bara en grad ifrån Nymånen 13/1! (Detta är möjligt genom att Pluto varit i retrograd under en stor del av året och nu åter är i framåtrörelse och nått fram till samma punkt!) Ingen slump att Pluto är precis där, precis nu!! Allt är noga uträknat av Universum!!!

Och som om inte detta vore nog: Utöver det starka Pluto-inflytandet råder samtidigt ett mycket starkt inflytande från Mars och Uranus! (Se detaljer i tidigare inlägg) Dessa 3 planeter kan sägas vara UNIVERSUMS TRE STARKASTE KRAFTER FÖR FÖRÄNDRING!!! – Mars, Uranus och Pluto i samverkan på stjärnhimlen!!!! Och en återaktivering av den ödesdigra mötesplatsen i Stenbocken (jan 2020)…!!!! Jösses Amalia!!!

Det är mycket tydligt att det här banar väg för ett Genombrott av Stora mått! Saturnus och Stenbockens tecken kan sägas representera Det Förflutna och Uranus och Vattumannen är Det Nya, Framtiden som nu öppnas upp!!

I Stenbocken (som Saturnus styr över) har vi alltså nu ett möte mellan Solen, Månen och Pluto! Samtidigt som vi i Vattumannen (som Uranus styr över) har ett möte mellan Jupiter, Saturnus och Merkurius!!!

Denna Nymåne blir en viktig brytpunkt mellan Det Gamla och Det Nya!! Och det sker alltid i första hand INOM OSS… Se på ditt eget liv och den utveckling du gått igenom under det Utmanande året 2020. Var står du idag? Hur långt har du kommit i din process att lämna gamla mönster och övertygelser och stiga in i Det Högre, kärleksfulla perspektivet på Livet?

De enormt starka förändringsenergier som råder vid denna Nymåne hjälper dig att ta ett språng – om du vågar och vill?

En annan hint från Universum är att Nymånen infaller den 13:e, på 20:e dag jul!
13:20 är den galaktiska pulsen (som Mayakalendern är uppbyggd av).

Var gärna med på distansmeditation på Nymåne-kvällen kl. 21.00. Se länk! https://www.facebook.com/events/233811978146965
Tillsammans tar vi språnget!!!

3.jpg

Lisa Aurelius - 14:02:44 | 1 kommentar

  1. Ivar Kristoffersson

    2021-01-09

    Stort Tack!! Ja, förändringen är här och Nymånen 13/1 är urstark!!

Lägg till kommentar

Fill out the form below to add your own comments