Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden!!

2021-01-10

Det Stora Genombrottet!!

OM NYMÅNEN 13/1 2021 – DEL 3

Det har väl aldrig tidigare hänt att jag skrivit TRE inlägg om en och samma Nymåne. Men NU händer det! Denna Nymåne ger mig ingen ro –det kommer mer och mer upplysningar till mig om dess starka innebörd…

Nymånen börjar närma sig. Om du inte känner dig som vanligt, så är det inte så konstigt. Det är oerhört starka energier i görningen!! Kanske denna Nymåne 13/1 är en av de viktigaste Nymånarna i vårt liv…?

Nymånen är i tajt konjunktion med PLUTO – en energi som handlar om Död och Återfödelse – Fågel Fenix!!!

Det råder också extremt många KVADRATURER (90-gradersvinklar) på stjärnhimlen – så gott som ALLA planeter ingår i någon kvadratur! Kvadraturer är mycket dynamiska aspekter som TVINGAR fram förändring! Dessutom är alla planeter nu i framåtrörelse, dvs. i sin fulla kraft!

Pluto går alltid under ytan. – Vem är du, innerst inne? Varför är du den du är? Varför gör du det du gör? Varför känner du det du känner? Varför tänker du det du tänker? Var har du kvar rädslor och sår?

Vi har bearbetat mycket, men det finns alltid ett djupare lager att nå. Kanske kommer du i kontakt med en känsla av Meningslöshet? Vad är det för vits med att du finns till? Ska det bara fortsätta så här?

Själens mörka natt. Egots död. Det Gamla Egots död. Gräv i det djupaste bottenlagret och finn guldet! Finn den du är bortom tid och rum… Ditt Själa-jag, ditt Guda-jag.

Pluto handlar också om makt/kraft. Låter du andra manipulera dig och styra dig? Eller gör du detta med andra? Det att dags att vi alla tar tillbaka vår fulla Kraft, vår Sanna Själsstyrka. Och släpper taget om Det Rädda Egot som inte litar på Gud och Livet!

Vid Vintersolståndet 21/12 2020 gick vi igenom en Stor Portal. En portal till Vattumannens Gyllene Tidsålder. Detta är den första Nymånen efter detta Energiskifte. Man kan säga att den dagen skedde Skiftet på energiplanet – och nu, vid den första Nymånen, tar det gestalt för oss i våra liv.

Stenbockens tecken, där Nymånen infaller, handlar just om fysisk Manifestation…. Och Nymåne handlar om Nystart – en början på ett Nytt Kapitel… Det är inte bara ett Nytt år som just har inletts – det är en mycket, mycket Större Början vi har att göra med här… En Pånyttfödelse. Vi kan ännu bara ana detta, men i Själens djup vet vi….

Samtidigt är det en Död. En död av det gamla och förlegade. Död åt det Gamla Rädda Egot! Den del av oss som tror att den är frånskild från Gud, Källan, Universum… De starka krafter som råder vid Nymånen hjälper oss att bryta igenom. Igenom slöjan och se Vem vi verkligen är. Utan slöja…

Nymånen infaller på 20:e dag jul – en dag då vi traditionellt kastar ut julgranen och tar bort julpyntet – ut med det gamla! Och se vad som döljer sig i tomrummet.. – Släpp in Ditt Sanna Jag! Släpp in din Själ att inkarnera fullt ut i din kropp här på Jorden! Tiden är inne!

Välkommen att delta i distansmeditation med Ombergs Ljusarbetare vid Nymånen 13/1 kl. 21.00. Se länk!
https://www.facebook.com/events/233811978146965

Gott Nytt Liv!!

125183364_10157420241570896_1940576253817197834_o.jpg

Lisa Aurelius - 10:24:10 | 1 kommentar