Soul Warrior Energy
Själens Krigare från SW-Eden

ASTRO 2022 – bok och kalender!

ASTRO 2022 består av en textdel och en kalenderdel. Du kan enkelt följa de astrologiska händelserna under året och ta del av inspirerande texter om vad som sker. Ett hjälpmedel för att vara intonad med Universums energier och rytm i ditt dagliga liv. Gott om plats för anteckningar i veckokalendern.

 248 sidor (varav drygt 120 sidor är en astrologibok)

Spiralrygg

Förlag: Siljans Måsar

Rekommenderat pris: 222 kr

BOKREA!
ASTRO 2022 säljs nu för bara 129 kr hos Tarotshop, Paneter och Vattumannen.
Tarotshop: https://tarotshop.se/astro- 2022
Paneter: https://www.paneter.se/astro- 2022

Köper du från andra nordiska länder rekommenderas Adlibris.

SMAKPROV PÅ INNEHÅLLET:

Här är länken till ett fb-inlägg som visar bilder av innehållet: – månadsuppslag, veckouppslag, exempel på texter samt hela innehållsförteckningen: https: //www.facebook.com/permalink. php?story_fbid= 186911886883517&id= 100066941190839 

Artikel i tidningen Free (Artikeln finns i sin helhet på sid. 34-35):  Länk till artikel i tidningen Free

Boktips av Yvonne Frank Månsson: Astro 2022 boktips

Syftet med Astrokalendern ASTRO 2022

Vi (Ivar och Lisa) har själva saknat en Astrokalender (sedan Häxans kalender slutade publiceras) och det känns underbart att nu få skapa en åt både oss själva och världen!

 Att följa Månen, Solen och planeterna är verkligen ett värdefullt redskap för att vara intonad med de kosmiska energierna. Månen byter tecken ofta (c:a vartannat dygn) och då är det mycket bra att ha en kalender som ger besked om var den befinner sig!

Vår önskan från Hjärtat är att Astrokalendern ska hjälpa så många människor som möjligt i övergången till Den Nya Tiden – Vattumannens Gyllene Tidsålder på Jorden!

Sprid gärna vidare till dina andliga vänner – tack för hjälpen!